Kusursuz görünümün sırları
MODA

Kusursuz görünümün sırları

“20’ler, 30’lar, 40’lar ve 50’lerin kusursuz görünümlerini yakalamak isteyenlere…”

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ocak 2018

Sezonun hem görsel hem de fonksiyonel açıdan güçlü dış giyim parçalar hangileri?' diye sorduğumuzda aklımıza ilk önce shearling ve yapay kürk detaylı tasarımlar geliyor. Sonbahar/Kış 2017-18 sezonunda keskin hatlı, blok renkli olanları tercih ettiğimizde siluete bir miktar rugan eklemek gerektiğini düşünüyoruz

Bir dilek ağacının üzerindeki naif uçuşan kurdele ve ipleri düşünün. Ardından bunların tüvit, kadife, ipek gibi kumaşlara dönüştüğünü hayal edin. Pudra ve tozpembenin çok katmanlı kullanımı dahi işte bu hafiflikte siluetler yaratabilir.

İngiliz ekoseleri avangart bir maksi elbisede, PVC kaplı bir yağmurlukta veya klasik bir kabanda karşınıza çıkabilir. Bu trendin başrolünde iki oyuncu var: Mavi ve gri. Bu duo'yu mücevher, metal kayışlı bir saat veya yapısal formlu bir çantada da kullanabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Baştan aşağıya kırmızı, şık bir geceye mahsus gibi görünse de yılın en popüler rengi. Üstelik metalik dokular, payetler veya taşlı aksesuarlarla bir araya geldiğinde femme fatale görünümü fütüristik bir boyuta taşınabiliyor.