Nisan ayı ne var ne yok dosyası!
MODA

Nisan ayı ne var ne yok dosyası!

Nisan ayının en yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Nisan 2018

DOĞAL ETKİ
Thalia Innovative Eye Contour göz kremi (49,90 TL) formülündeki organik tsubaki yağı, papatya özü ve shea yağı ile göz çevresine bakımı yaparak nem ihtiyacını karşılıyor.

KONSANTRE GÜÇ
Nuxe Nuxuriance Ultra Anti-Aging Vücut Kremi (275 TL) safran ve begonvilin konsantre doğal gücünü kullanarak daha sıkı, renk eşitliği sağlanmış ve gözle görülür derecede daha yumuşak bir cilt vadediyor.

NEM BAKIMI
Diadermine Hydralist serisindeki Mucizevi Nemlendirici Sprey (26,90 TL) ultra hafif, yapışkan olmayan yapısı ile makyaja zarar vermeden ve yağlı bir his bırakmadan cilt tarafından kolayca emiliyor.

LEKE MESELESİ
İçeriğindeki C vitaminiyle cildi çevresel faktörlerin yaşlandırıcı etkilerine karşı koruyan yeni Murad serisi, özel patentli NHP-3 teknolojisine sahip. Günde iki kez temizleme ve tonikleme işleminden sonra uygulayabileceğiniz Rapid Age Spot Correcting Serum'un (520 TL) SPF 30 güneş koruyucuya sahip Essential C Day Vitaminli Gündüz Nemlendiricisi (410 TL) ile birlikte kullanılması öneriliyor.

AYIN SEÇİMİ
Sağlık ve beslenmeyle ilgili kitaplara farklı bir bakış açısı kazandıran Prof. Dr. Tekin Akpolat, İyi Ki Yaş Alıyorum adlı kitabında kendi sağlıklı yaşam yolculuğunu eğlenceli bir dille anlatıyor: "Her kitabımda yeni bir tez yazıyormuşum gibi heyecan duyarım. Kitapta herkesin bildiği, önerdiklerini yazmak istemedim, az bilinen kafa karıştıran konuları yazmaya çalıştım. Bu kitapta sağlıklı yaşama çabalarımı, hatalarımı, başarılarımı, geçirdiğim değişimleri, kısaca kendi sağlıklı yaşama yolculuğumu yazdım."

BAHARLIK LİSTE
Yeni ilkbahar koleksiyonları arasında favorilerimiz: Kremsi ve tam kapatıcı özellikli Nars Lip Cover ruj, doğal görünümlü kontür uygulaması için Kiko, cilde taze bir parlaklık veren Dolce Garden Rosa Duchessa Provocative allık, yanaklara doğal parlaklık veren, krem yapısıyla cilde kolayca uygulanan Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick, suya dayanıklı formüle sahip Flormar Roll'N Go Eyeliner ve Miniso'nun soyulabilen pastel renkli ojeleri.


Nars Summer Fire Lip Cover ruj, 120TL


Dolce & Gabbana Dolce Garden Rosa Duchessa Provocative allık


Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick No.25, 220 TL

Kiko Colour Correct Concealer palet, 65,95 TL

Miniso oje, 5,95 TL​

Flormar Roll'N Go Eyeliner, 29,99TL