Logomania mı dediniz?
MODA

Logomania mı dediniz?

Fendi, Karl Lagerfeld imzalı ikonik çift F logosunun yeniden lansmanı şerefine özel bir kapsül koleksiyon hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Temmuz 2018

Bu sezon en üst dereceden yaşadığımız logomania akımına Fendi, yeniden lanse ettiği FF logosu ile katıldı. Geçen sezon, çember içinde baş aşağı bir F harfinden oluşan modern logo ile hepimizi şaşırtan modaevi; 2018'de, ikonik FF'in yeniden lansmanına özel hazırladığı kapsül koleksiyon ile karşımızda.

FF logosu 1965'te Karl Lagerfeld tarafından tasarlanmıştı. Bu koleksiyonda ise logonun 1974 tarihli, daha kare formda bir versiyonunu görüyoruz. Fendi'nin klasik renkleri taba ve siyahın yanı sıra monogram desen bu sefer siyah-beyaz olarak da çalışılmış. Kapsül koleksiyonda bomber ceketler, parkalar, yağmurluklar ve Rockoko ayakkabılar ilk bakışta öne çıkan parçalar. Detaylarda ise Fendi klasiği olarak ipek, kaşmir ve kürk dikkat çekiyor. Kan I, Mini Kan I, Peekaboo, Runaway, Mon Trésor, Triplette ve Wallet on a Chain, Fendi FF kapsül koleksiyonunda yer alan çanta modelleri. Ayrıca Strap You ile Mini Strap You askılar da çantalarla kombinlenmek üzere yine çift F logolu çalışılmış.

Koleksiyonda çanta, kıyafet ve ayakkabıların yanı sıra güneş gözlüğü, çanta charm'ı, bileklik, şal, şapka ve iPhone kılıfı da bulunuyor. Anlayacağınız, logo çılgınlığını tepeden tırnağa yaşayabilmeniz için her şey düşünülmüş.