Elton John'u veda turnesinde Gucci giydirdi
MODA

Elton John'u veda turnesinde Gucci giydirdi

Elton John modaya hiç de yabancı değildi ve sahne kostümleri onu yıllar içinde efsanevi bir duruma getirdi. Şimdi, son turu - Farewell Yellow Brick Road – için Gucci'den olağanüstü bir rock tarihi parçası ve bir ömür boyu performansı olabilecek bir sahne

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Eylül 2018

Son zamanlarda şunları söyledi: "Özellikle 70'lerde kıyafet tarzıyla ne kadar deli olduğuma inanamıyorum! O zamanlarda moda konusunda, bir tatlı dükkanındaki büyük bir çocuk gibiydim. Sürekli daha yeni ve çılgın şeyleri denemekten kendimi alıkoyamadım. Bugün bir Gucci butiğine gittiğimde de aynı coşkuyu hissediyorum."

Geçtiğimiz sezonlarda Elton John, bazı Gucci kıyafetlerinin ve stillerinin koleksiyondaki yerini bulması yolunda direkt olarak ünlü müzisyenlerin vintage parçalarından ilham aldığını gören Gucci'nin yaratıcı yönetmeni Alessandro Michele ile bir takım dostluklar yarattı. Farewell Yellow Brick Road 'ın gardırop kısa açıklaması basitti; Elton John'un, dünyanın en iyi bilinen ve en heyecan vericilerinden biri olarak, kendisinin nihai versiyonu gibi görünmesini sağlamak.

Konser performansçının zarif frak(kuyruklu ceket) giysileri ve Gucci'nin imzasını attığı çarpıcı dekoratif nakış özelliklere sahip bir dizi kıyafetle başlayacak. Özel parçalar, evin favorisi olan , çiçekleri, yıldızları, bir yılanı ve kaplan gibi motifleri içeriyor. Göz kamaştırıcı, çağdaş bir konser piyanisti olan Elton John, altın pullu kenarları ve ters yüzü şeftali renkli olan osmanlı ipeği siyah bir ceketle karşımıza çıkıyor. Çiçek nakış, ön ve arka cephesini ve baş harflerini süslüyor - E.J. - arka tarafta bu yazı beyaz saten üzerine işlenmiştir. Altın pullu bir yanı şeritli osmanlı ipeği siyah pantolonlar ile kıyafetini tamamlıyor. Elton John, performansının başlangıcında bu kıyafetinin varyasyonlarını giyecek.

Farewell Yellow Brick Road turu, 8 Eylül Cumartesi, Allentown, Pennsylvania, ABD'de başladı.