Çantadan Victoria Beckham çıktı!
MODA

Çantadan Victoria Beckham çıktı!

Dünyaca ünlü yıldız ve moda tasarımcısı Victoria Beckham, markasının 10. yılı için 2008'deki Marc Jacobs çekimine göndermede bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Eylül 2018

4 çocuk annesi dünyaca ünlü modacı Victoria Beckham, 10 yıllık markasının ilk reklam çekimini gerçekleştirdi. 2008'de henüz bir giyim markası olmadığı dönemde ünlü yıldız, Marc Jacobs için dev alışveriş poşetleri içerisinde poz vermişti. Modacı 10 yıl sonra bu kez kendi markası için Victoira Beckham yazılı alışveriş poşetleri içerisinde aynı fotoğrafçıya aynı pozları verdi.


Victoria Beckham'ın 10 yıl önce Marc Jacobs için verdiği poz

Bir saygı duruşu niteliği de taşıyan bu göndermenin yeni versiyonunda Victoria Beckham bu kez kendi alışveriş çantasının içinden çıktı ve onu yine Juergen Teller fotoğrafladı.

Juergen Teller'e, Victoria Beckham yazılı çantalarla poz veren Beckham, kampanyası için, 'Bu sezon markamın 10. yıl dönümünü kutlanıyor! Marc Jacobs, on yıl önce bir alışveriş çantasından çıkmamı sağladığında, moda endüstrisine yolculuğumun başlangıcıydı. Umarım hikayemi paylaşarak moda ile ilgilenen diğer insanlara ilham veririm ve onları sıkı çalışırlarsa hayallerinin gerçekleşeceğine inandırırım' notunu düştü.

Beckham 10. yıla özel olarak hazırladığı ve sınırlı sayıda çıkan tişörtlerini de 115 Euro yani 860 TL'ye satışa çıkardı.