Miu Miu "Famous Cats" Kapsül Koleksiyonu'nu sunar
MODA

Miu Miu "Famous Cats" Kapsül Koleksiyonu'nu sunar

Uzun zamandır Miu Miu’nun mirasının bir parçası olan oyuncu kedi, hazır giyim ve aksesuarlardan inci ve kristal işlemeli mücevherlere kadar her şeyde kendine yer buluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Kasım 2018

Yılbaşı sezonunun yeniliği olan "minik kedili" kapsül koleksiyon, Shetland yünlü kazaklarda animasyon tarihinin en ünlü kedi karakterlerini sunuyor.

Miu Miu kızının ve elbette söz konusu hayvanın çok yönlü doğasına uygun biçimde kediler de etkileyici veya sevimli, muzip ya da tam anlamıyla kötü olarak betimleniyor.

Koleksiyon, Disney yapımı The AristoCats (Aristokrat Kediler - 1970) filminden oyuncu ve şirin kedi Marie ile yine Disney yapımı Alice in Wonderland (Alice Harikalar Diyarında - 1951) filminden Alice'in çok sevdiği kedisi Dinah gibi ikonik hikayelerin ünlü kedilerini kutluyor. The Simpsons ailesinin (1990) ilk kedisi Snowball'un yerini alan Snowball II adlı kedi de koleksiyonu tamamlıyor.

"Minik kedili" kapsül koleksiyonda yer alan Shetland yünlü kazaklar, mor, sarı ve yeşil renk seçenekleriyle 2018 Kasım ayı itibariyle seçili Miu Miu mağazalarında satışa sunuluyor.