Yeni nesil kırmızı halı yıldızları
MODA

Yeni nesil kırmızı halı yıldızları

2018'de isimlerini epeyce duyduk ve gelecek yıllarda da duymaya devam edeceğiz. İşte kırmızı halının deneyimli isimleri yanında kendilerine yer edinen genç yıldızlar...

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Aralık 2018

1- MADELAİNE PETSCH

Riverdale dizinde canlandırdığı Cheryl Blossom karakteriyle yıldızı parlayan Madelaine Petsch, Teen Choice Ödülleri'nde Giambattista Valli tercih ederken, Comic-Con sahnesinde Prada'nın son vitrini oldu! Madelaine Petsch'in 2019'da kırmızı halı görünümleri daha cesur olacağa benziyor.

2- GEMMA CHAN

Crazy Rich Asians'ta dikkatleri üzerine çeken Gemma Chan, Akademi Ödülü sahibi Brie Larson ile birlikte Kaptan Marvel'in büyük ekranına geri döndü. Chan'ın ilgi duyduğu tasarımcılar Simone Rocha veya Valentino ile fırfırlı süper kahraman elbisesi oluşturmasını bekliyoruz.

3- MACKENZİE FOY

Fındıkkıran ve Dört Diyar filminde Keira Knightley ve Helen Mirren ile başrolü paylaşan Mackenzie Foy, kırmızı halıda da eşit derece usta görünüyor. Miu Miu'nun sevimli ve Rodarte'nin romantik kıyafetlerini tercih eden 18 yaşındaki oyuncu, ön sıradaki en yeni isimlerden biri oldu. Ocak'taki Chanel'in couture show'unda ödül sezonu seçeneklerine bir göz atmaya başlayacak.

4- SOFİA CARSON

Alan Walker ile ortak çalışması olan "Different World" ve "Rumors" parçalarıyla öne çıkan, Descendants 3 filminin oyuncusu Sofia Carson, Carolina Herrera, Michael Kors ve Giambattista Valli elbiseleriyle kırmızı halıya güçlü bir giriş yaptı.

5- KİKİ LAYNE

"If Beale Street Could Talk" performansıyla eleştirel övgüler alan Kiki Layne, modadaki en ağır hit oyunculardan beklenmedik parçalar giterek kırmızı halıyı canlandırdı. Alessandro Michele imzalı parlak pembe Gucci bir elbise veya Calvin Klein Sonbahar 2018 koleksiyonundan bir parça ile göz kamaştırıyor.

6- LİLİ REİNHART

Riverdale'in bir diğer yıldızı olan Lili Reinhart, kırmızı halının diğer yeni nesil yıldızlarından. 1996 doğumlu Amerikalı oyuncunun, Instagram'da 13.8 milyon takipçisi bulunuyor.

7- MİLLİE BOBBY BROWN

Stranger Things dizisinin 14 yaşındaki oyuncusu Millie Bobby Brown, hem dünyada ünlü bir şöhrete hem de büyük bir servete kavuştu. Yıl içerisinde yeni sezonu yayınlanan Stranger Things dizisinden toplam 3,2 milyon dolar (ortalama 12 milyon lira) gelir elde eden Millie Bobby Brown stiliyle de kendinden epey bahsettiriyor.

8- KATHERİNE LANGFORD

'13 Reasons Why' dizisinin 'Hannah Baker'ı Katherine Langford, Hollywood'un yükselen yıldızları arasından belki de en çok dikkat çekeni. 22 yaşındaki Avustralyalı aktris, 'Avengers: Infinity War'ın (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) devam filmi olan 'Avengers 4' kadrosunda yer alacak ve kırmızı halıya damga vurmaya devam edecek gibi görünüyor.