2018-2019 Kış Pantolon Trendleri
MODA

2018-2019 Kış Pantolon Trendleri

Bu kış hangi pantolonlar trend, hangileri trend olmaya devam edecek? İşte cevabı...

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Aralık 2018

Bu yıl sezonda desenli ve bol paça pantolonlarla karşılaştık. Yeni yılda da yerini ayıran bu pantolonlar kış sezonun trendleri arasında yer alıyor.
İşte 2018-2019 kış sezonunda öne çıkan pantolonlar;

Leopar deseni

Son zamanlarda herkes tarafından sıkça görünen yılan derisi ve leopar desenli pantolonlar modayı ele geçirmiş durumda. Artık leopar desenli pantolonlarda kot pantolonlar gibi gündelik hayatta da sıkça tercih edilebilir bir hale gelmiş gibi görünüyor.



Suni deri

Siyah kot pantolonların yerini bu kış suni deri pantolonlar aldı. Her daim rahatlıkla giyebileceğiniz bu pantolonlar oldukça şık ve rahattır.



Bol paça pantolonlar

1920'li ve 30'lu yılların olmazsa olmazları bol paça pantolonlar günümüze kadar trendlerde yer almayı başardı. Crop, desenli, yüksek bel... Hangisi olursa olsun her vücut tipine yakışan ve içinde rahat hissedeceğiniz bu pantolon modeli gelecek yılın da trendi olmaya aday.



Sigaret pantolonlar

Dar ve ince bir formda olan sigaret pantonları, farklı desenler ve renklerle her kadının üzerinde görmekteyiz. Genellikle ofis ortamında giyilen bu pantolonlar sokak stiline de yansımış gibi görünüyor. Vücut hatlarını mükemmel bir biçimde ortaya çıkaran sigaret pantolonları kış aylarında gardıroplarınızda bulundurmayı unutmayın.



Kamuflaj

Birçoğumuzun kurtarıcısı olan bu desenleri sneakerlar ve postallarla kombinleyerek şık bir görünüm yaratabilirsiniz.