2019 Sonbahar/ Kış Erkek Moda Haftaları’nda öne çıkanlar
MODA

2019 Sonbahar/ Kış Erkek Moda Haftaları’nda öne çıkanlar

Kadın ve erkek gardıroplarını ayıran çizgi flulaştığından bu yana pek çok marka iki koleksiyonunu aynı podyumda tanıtmayı tercih ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Şubat 2019

İşte, 2019 Sonbahar/ Kış Erkek Moda Haftaları'nda öne çıkanlar...

Milano ve Paris'teki 2019 Sonbahar Erkek Moda Haftaları, yılın en kasvetli günlerinde önümüzdeki kışa umut beslemek için tam da ihtiyacımız olan şeydi.


Prada

Prada, omuzları açıkta bırakan elbiseler, askeri üniformaları anımsatan formlar, parlak ve cesur desenler sundu. Moschino'nun Roma'daki Cinecittà'da gerçekleşen ve ilhamını Fellini'den alan defilesi unutulmaz bir şovdu. Gladyatör miğferleri, Latince baskılar ve La Dolce Vita filminden esinlenen siluetler İtalya'ya ve sinemasına olan aşkımızı alevlendirdi. En beklenen defile ise şüphesiz Versace'ydi çünkü bu modaevinin Michael Kors'a satışı sonrasındaki ilk sunumuydu.


Versace

Artık derin bir soluk alabiliriz; Versace, sırt dekolteleri, çengelli iğneleri ve deri kayışlarıyla aynı seksi ve provokatif Versace! Balmain'in modadaki cinsiyet ayırımını tamamen ortadan kaldıran monokrom, çoğunlukla oversize tasarımları ve Kenzo'nun, asit renklerin ön plana çıktığı 'psychedelic' koleksiyonu, İtalyan romantizmine dengeleyicisi oldu.


Balmain