2019'da yatırım yapılması gereken 8 çanta!
MODA

2019'da yatırım yapılması gereken 8 çanta!

Victoria Beckham'ın mini kutusundan Chanel'nin yan paketine kadar bunlar bu yıl yatırım yapılacak stil sahibi çantalar!

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Şubat 2019

1- Prada

Sezonun retro silüetini almak için Bayan Prada'ya güvenin ve ilkbahar / yazın en belirgin benzersiz ikonik çantasını kapın. Buna ek olarak, tie-dye modası Bayan Prada'nın yarattıklarını anlatan ve kültürel öyküsünü andıran bir baskı yapıyor. Böylece kıyafetinizi tamamlamaktan çok daha fazlasını yapan bir aksesuara sahipsiniz. Bu ultramodern yaklaşım için batik baskıya sahip bir Sidonie'yi yapısal giysilerle yan yana koyardık.


2- Victoria Beckham

Beckham'ın mini kutu çantasını Sussex Düşesi Meghan Markle'ın elinde ilk gördüğümüzde elbette anlamakta biraz zorlanmıştık. Ancak bunun yine de çantanın başarısına katkı sağladığı kesin. Zaten bu içine bir ayna ve belki bir rujun anca sığabileceği el çantasının kendi başına bir başarı kazanacağı inkar edilemez. Rujunuzu hazırlayan ve stoklar için sıraya girin çünkü göz açıp kapayıncaya kadar tükeneceğini ve onu kaçıracağınızdan şüpheleniyoruz.


3- Celine

Hedi Slimane'in Celine için hazırladığı koleksiyona pek çok tartışma eşlik etti. Ancak tüm bu gürültüğü geçtikten sonra, herkese kulağınızı tıkadığınızda doğası gereği zarif ve zamansız bir çanta ile karşılaşacaksınız. Bu bir yatırım, elbette, ama aynı zamanda bir tarih parçası (ve tarihin karşılığını ödemeye değer, değil mi?)


4- Fendi

Etiketin kült statüsü çantalarını son sezonlarda ortaya çıkarmaya devam eden Fendi, gerçek bir klasik olan Peekaboo'yu seçti ve 'savunucunun' eklenmesiyle bambaşka bir cool'a dönüştürdü. Hazır giyimin yanı sıra çantaların kullanışlı bölmeleriye şık renk yolları ve fonksiyonel öğeler eşit ölçülerde deneysel ve zamansız hissettiriyor. Sezonun en büyük trendlerinden biri olacak, bu yüzden nötr bir kargo pantolon ve gevrek bir gömlek ile eşleştirin.


5- Bally

Hiç kimse zarafeti, Bally kadar güzel gösteremez ve metal toka açıklığı olan zamansız bir crossbody çantası Janelle, etiketin benzersiz lüks, modern estetiğini taşıyor. Geçtiğimiz mevsimlerdeki millenial güdümlü logomanyadan uzaklaşarak, Celine ve Saint Laurent'den çapraz vücut akranlarına benzeyen karmaşıklığı sessizce alt eder.


6- Chanel

Chanel'in pist gösterisi sur la plage pek çok nedenden ötürü unutulmazdı - en az insan yapımı sahildeki yuvarlanan gerçek dalgalar ve cankurtaranlar kulelerin üstüne oturdular - ancak bu yapay sahil bile inanılmaz aksesuarların ilgi odağı olmasından rol çalamadı. En dikkat çeken yan paketlerdi. Chanel'in sezon çantası - bir tanesin iki çantadan oluşuyor, zincirleri ortada buluşuyor ve her iki tarafa da giymek için tasarlanıyordu.


7- Givenchy

Bir zamanlar, Givenchy için eski dükkanları araştırıyorduk, ama Clare Waight Keller'ın yeni bir simge getireceğine güveniyorduk. Etiketin yeni aksesuar serisinde, gardırobunuza 80'lerin Paris ihtişamını enjekte eden ikonik logo bulunuyor. Özellikle yüksek bel kesim pantolon ve ipek bluz ile giyilen kemer çantasını seviyoruz.


8- Chloé

Birkaç moda evi güzel basit bir çanta silueti alabilir, tek bir başlangıç ??uygulayabilir ve bir kült aksesuara sahip olabilir, ancak bu Chloé's çantalarının (ve onları giyen sadık hashtag Chloé kızlarının) etiketinin C torbasının yeni bir hale gelmesinin etkisidir. Bizim favori sokak stil yıldızlarımız. Şık sade anlayışı, sezonun en çok yönlü çantalarından biri haline getiriyor; gündelik kot ile eşleştirmek için mükemmel veya yaz için ipek bir elbise ile...