Partners in Crime lüksü yeniden yorumluyor
MODA

Partners in Crime lüksü yeniden yorumluyor

Mert Aslan, Melis Ağazat, Canan & İris Concept Events ve 2sistersproject bir araya gelerek Partners in Crime adı altında lüksü yeniden yorumluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mart 2019

Alışveriş, organizasyon ve moda sektörünün önde gelen isimleri olarak, nasıl bir araya geldiniz?
Bugüne kadar her birimiz kendi alanımızda birçok etkinlik ve organizasyon gerçekleştirdik. Şimdi ise güçlerimizi ve mesleki birikimlerimizi birleştirerek farklı temalarda büyük çaplı organizasyonlara imza atmak için bir araya geldik.

Partners in Crime ne gibi hizmetler sunuyor, anlatır mısınız?
Partners in Crime, yeni ve yükselen trendlerin keşfedildiği, deneyimlendiği, etkileyici, akılda kalan, sürprizlerle dolu özel partileri, kutlamaları ve organizasyonları şehir yaşamı ile buluşturuyor.

Partners in Crime'ın ayrıcalığı nedir?
Türkiye'deki girişimcilerin potansiyellerinin çok yüksek olduğunu düşünüyoruz. Ancak sadece kaliteli mal üretip pazara sürmek başarı elde etmek ve satış yapabilmek için yeterli değildir. Markalar için önemli olan, doğru platformlarda doğru tüketiciler ile buluşmalarıdır. Biz de güçlerimizi birleştirerek, bu platformları yaratmayı hedefliyoruz. Ayrıcalığımız, güçlerimizin birleşmesi ile doğacak olan iş birliğimiz ve ortaya çıkaracağımız kaliteli platformlar olacaktır.

İlk etkinlik ne zaman, hangi konsept ile olacak?
İlk etkinliğimizi 19 Mart Salı günü, Four Seasons Bosphorus'da 'Wedding & Jewellery' temasıyla gerçekleştiriyoruz. Düğün sezonu öncesi, hayal dünyasının kapılarını aralayan fikirleri, önerileri ve seçkileri büyüleyici düğünler için eşsiz koleksiyonları sınırlı sayıda markayla bir araya getiriyoruz ve ziyaretçilerle buluşturuyoruz. Davetiyeden gelin buketine, gelinlikten balayı destinasyonlarına, düğün listesinden ev dekorasyonuna kadar gerekli her detayın bir arada düşünüldüğü etkinlik, zarif seçkilerle gelin, damat, düğün sahibi ve davetlileri için haftalarca sürecek zahmetli arayışı bir güne indirecek. Etkinlikte mücevherler de özel markalarla yer alacak. Ayrıca sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanlarını, event coach'larını, stil danışmanlarını, makyaj ve styling uzmanlarını da etkinlikte ziyaretçilerimiz ile bir araya getiriyoruz.

Gelecek projelerinizden bahseder misiniz?
Her yeni projemizi sürpriz bir şekilde duyuruyoruz, bizi izlemeye devam edin...