Christian Dior: Designer of Dreams sergisinin tarihi uzadı
MODA

Christian Dior: Designer of Dreams sergisinin tarihi uzadı

V&A Museum, Christian Dior: Designer of Dreams sergisinin tarihini 1 Eylül'e kadar uzattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2019

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan V&A Museum'da 2 Şubat'ta başlayan Christian Dior: Designer of Dreams sergisinin ilk etapta 14 Temmuz'da kadar sürmesi planlanmıştı. Müze, tüm biletleri tükenen Christian Dior: Designer of Dreams (Düşler tasarımcısı) sergisi için tarihi 1 Eylül'e kadar uzattı.

V&A Museum'un direktörü Tristram Hunt, "Christian Dior: Düşler Tasarımcısı'nın popüler olacağını biliyorduk, ancak şimdiye kadar gördüğümüz en olağanüstü ziyaretçi tepkisiyle karşılaştık ve şaşkına döndük." dedi. Hunt, mümkün olduğu kadar çok insanın kapanmadan önce görme şansını elde etmelerini sağladıkları ve sergiyi uzatabildikleri için mutlu olduğunu belirtti.

2 Şubat'ta açılan sergi şimdiye kadar 121.566 ziyaretçiyi ağırladı. Markanın tarihini tasarımdan günümüze kadar takip eden sergi için internetten de bilet almak mümkün.

Christian Dior: Düşler Tasarımcısı, 2015 yılında sergiye çıkan Alexander McQueen: Savage Beauty'den bu yana Dior House'a adanmış en büyük sergi ve en geniş V&A moda vitrini.