Meghan Markle'dan bir günde 2 stil!
MODA

Meghan Markle'dan bir günde 2 stil!

Nisan ayında bebeğini kucağına almaya hazırlanan Sussex Düşesi Meghan Markle dün iki farklı stille görüntülendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2019

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin gözde çifti Prens Harry ve Meghan Markle, dün Kanadalıların kurduğu bir derneği ziyaret etti. Çift, ardından Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) kutlamasına katıldı, Meghan Markle bir gün içerisinde 2 farklı stille objektiflere yansıdı.

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Sussex Düşesi Meghan Meghan eşi Prens Harry ile ünlü Kanadalıların kurduğu bir derneği ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Türk tasarımcı Erdem Moralıoğlu tasarımı yeşil bir palto giydi. Kıyafetini Aquazzura ayakkabıları ve Givenchy çantasıyla tamamladı.

Ardından Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) kutlamasına katılan Meghan Markle'ın Victoria Beckham imzalı beyaz şıklığı da dikkat çekti.

Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) kutlamasında bir araya gelen İngiltere kraliyet ailesi düşesleri Kate Middleton ve Meghan Markle, kıyafetleri ve şapkaları kıyaslandı.

İngiltere kraliyet ailesi, Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) kutlamasında bir araya geldi. Düşesler Kate Middleton ve Meghan Markle da eşleriyle kutlamada yer aldı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, baştan aşağı kırmızı kıyafeti ve kırmızı şapkasıyla etkinlikte boy gösterdi.

Sekiz aylık hamile Meghan Markle ise Victoria Beckham'ın tasarladığı beyaz kıyafeti ve beyaz şapkasıyla etkinlikteki yerini aldı.

Westminster Abbey'deki kutlamaya Prens William ve Prens Harry'nin yanı sıra Kraliçe Elizabeth, Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla ile Prens Adrew de katıldı.

Etkinlikte gözler Kate Middleton ile Meghan Markle'ın üzerindeydi. İkili karşılaştıklarında birbirlerini öperek selamladılar.