Louis Vuitton Cruise 2020 şovu JFK Havaalanı'nda!
MODA

Louis Vuitton Cruise 2020 şovu JFK Havaalanı'nda!

Louis Vuitton, 8 Mayıs'ta gerçekleştireceği Cruise koleksiyon şovunu New York'un JFK Havaalanı'nda gerçekleştirecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Nisan 2019

Louis Vuitton sanat direktörü Nicolas Ghesquiere, bir sonraki Cruise koleksiyon şovunu New York'taki John F. Kennedy Havalimanı'nda gerçekleştireceklerini duyurdu.

Fransız moda evinin iyi bir gösteri sergilemek için her zaman daha ileriue gittiği bilinir ve yeni gösterisi de istisna olmayacak gibi görünüyor. Moda evinin sanat direktöri Nicolas Ghesquiere gösteriler için sık sık modernist binaları kullanıyor tercih ediyor.

Ghesquiere, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bir sonraki Louis Vuitton Cruise şovum 8 Mayıs'ta New York'taki JFK havaalanının ikonik TWA Uçuş Merkezinde gerçekleşecek." dedi.

John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı ya da kısaca JFK olarak da bilinen tesis, New York'ta yer alan en büyük havalimanı. 200 bin metrekarelik alana yayılan kanat şeklindeki çatıya sahip fütüristik yapı mimar Eero Sandinen tarafından tasarlandı.

New York'un ünlü havaalanındaki TWA Uçuş Merkezi 1962'de açıldı, ancak 2001'den beri kapalı. 15 Mayıs'ta perakende mağazaları, barları ve restoranları ile yeniden açılacak.