Beymen Çanta'nın yenilenme süreci
MODA

Beymen Çanta'nın yenilenme süreci

Beymen Çanta’da bu sezon büyük bir yenilenme süreci yaşanıyor. Bildiğimiz Beymen DNA’sına sahip ama daha genç, daha enerjik bir koleksiyon karşımızda. Beymen CMO’su Polat Uyal anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2019

Çimen Uzsoy G.

İlkbahar/Yaz 2019 itibariyle Beymen Çanta'da bir değişim rüzgarı esiyor. Neler değişti, neler değişmedi?
Beymen'de ürün geliştirmeye yönelik çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Her sezon markalarımızın kimliklerine ve koleksiyonlarına, DNA'larına uygun dokunuşlar yapıyoruz. Bu sezon yeni yorumlar, modeller ve yepyeni bir stil ile Beymen'in ayrıcalıklı dünyasını ve kalitesini Beymen Çanta koleksiyonlarına taşıdık. Bu yeni oluşuma özel bir marka yönetim ve tasarım ekibi oluşturduk.

Yeni nesil Beymen Çanta nasıl bir karaktere sahip?
Hem materyal kalitesi, tasarım detayları ve kullanım rahatlığı hem de farklı doku ve stilleri ile günün her saati için sofistike, zamansız modellerden oluşuyor.

Koleksiyona hakim stil ve renk paletinin ardındaki ilham kaynakları neler?
Her stile hitap eden yüzde 100 deri çantalardan retro ve çiçek detaylı crossbody'lere, süet ve deri kombinli clutch'lardan fonksiyonel sırt çantalarına pek çok alternatif koleksiyonda yer alıyor. Çok geniş bir renk paleti söz konusu. Siyah, ekru ve taba gibi zamansız renklerin yanı sıra mavi, yeşil, kum beji, beyaz ve gün batımı kırmızısı tonlarında modeller de var. Çantaları tamamlayan, koleksiyonla aynı renk ve desenleri taşıyan eşarpları da unutmamalı.

En göze çarpan değişikliklerden biri logo. Çoğu modelde hiç logo kullanılmazken, birinde logomania akımına uyacak şekilde dev bir "B" harfi kullanılmış. Riskli bir karar mıydı sizce?
Logomania son birkaç sezon olduğu gibi yine önemini koruyor. Stella McCartney, Balenciaga, Fendi, Off-White, Loewe gibi pek çok dünya markası da yeni koleksiyonlarında bu trendden ilham alan modellere yer veriyor. Biz de özel bir kabartma tekniğiyle hazırlanan B logolu çantalar ile trendi Beymen'ce yorumladık. B logolu çantaların İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonumuzun en gözde modellerinden olacağına inanıyoruz. Gerek boyutları, gerekse yazın enerjisini yansıtan sarı, mavi, kırmızı, ayrıca zamansız beyaz ve siyah renk seçenekleriyle bu çanta, ilk günden itibaren en çok olumlu dönüş aldığımız modelimiz oldu. Bir diğer öne çıkan özelliği de ayarlanabilir uzun askısı ile omuzda veya çapraz, el örgüsü kısa askısıyla da el çantası olarak kullanılabilmesi.