Moschino sizi korku filmi setine davet ediyor
MODA

Moschino sizi korku filmi setine davet ediyor

Son yıllarda dünyada meydana gelen bazı gelişmeler size de kendinizi korku filminde gibi hissettirmiyor mu bazen? Jeremy Scott’ta bu etkiyi yarattığı şüphesiz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Temmuz 2019

Zira zihinlerimize korkuyu Frankenstein, Elm Sokağı, Candy Man, Carrie, Cadılar Bayramı figürleri ve Corpse Bride ile kazıyan Hollywood'da gerçekleştirdi defilesini. Hem de Umutsuz Ev Kadınları dizisinden tanıdık Wisteria Lane Sokağı setinde; dışarıdan her şeyin normalmiş, herkesin çok mutluymuş gibi durup da, içinde birçok korkunç sır barındıran sokakta.

Jeremy Scott bu defilesinde, son dönemdeki kolaya kaçan görüntüsünden uzak, temasının tüm detayları düşünülerek ve ince işlenerek hazırlanmış bir koleksiyon sundu. Belki Gucci'de Alessandro Michele'nin yaptığı titiz çalışmalar Scott'a ilham vermiştir. İşin en güzel yanı, tüm o kostümsü havanın içinde 90'lar modasına gönderme yapan birçok trend parçanın da Moschino tarzı yorumlanmış olmasıydı.

Bol kesim pardösü mü istiyorsunuz, elbise üzerine tişört giydiren Grunge esintileri mi, ekoseler mi, postallar mı, yoksa sweatshirt ve track pantolonları mı? Hem de üzerlerinde korku temasına uygun olarak Frankenstein'ın dikişleri, örümcek ağları, balkabakları, kanlı mezuniyet elbiseleri ve canavar maskeleri ile. Sanki son derece şık bir ekip mahallede Cadılar Bayramı turuna çıkmış, şeker için kapıları çalıyor gibiydi.