Tommy Hilfiger NYFW programına geri dönüyor
MODA

Tommy Hilfiger NYFW programına geri dönüyor

Tommy Hilfiger, eylül ayında gerçekleşecek New York Moda Haftası programına geri döndüğünü açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Temmuz 2019

Zeynep Gürer

Tommy Hilfiger, 2016'dan bu yana New York Moda Haftası'nda yer almıyordu. Amerika merkezli moda evi, müşterilerin koleksiyonları modellerin podyumdan çıktıktan hemen sonra satın alabilecekleri TommyNow konseptini başlatmıştı.

Bu New York şovu, Los Angeles, Londra, Milano, Şanghay ve en son Paris olmak üzere dünya genelinde sayısız şehirde, TommyNow pist ekstravaganzalarını takip ediyor. Tommy Hilfiger'ın imzası olan "Gördüğünü Al" konseptli etkinlikte Tommy Hilfiger kadın giyim küresel marka elçisi Zendaya ile birlikte tasarlanan ikinci TommyXZendaya koleksiyonunun prömiyeri de gerçekleşecek.

TommyNow şovları başlangıçta tasarımcı ve süpermodel Gigi Hadid arasında bir işbirliği olarak ortaya çıktı. Yeni koleksiyonda ise şarkıcı-oyuncu Zendaya ile Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu için işbirliği yapıldı.

Hilfiger yaptığı açıklamada, "Dünyayı TommyNow ile gezdikten ve Paris'te Zendaya ile unutulmaz bir gösteri yaptıktan sonra 'See Now, Buy Now' ile yolculuğumuzun başladığı yere dönmekten heyecan duyuyorum. Zendaya'nın TOMMYNOW defilesini Harlem'e getirme arzusu, onun geleceğe yönelik vizyonunu ifade etme açısından muhteşem bir adım olacak. Yaptığı her şeye kattığı bakış açısı, bu denli ilham verici bir ortak olmasını sağlıyor. Bunu paylaşması için moda sektöründe ona bir platform sunmayı sürdürmekten onur duyuyorum." dedi.

Tommy Hilfiger şovu New York Moda Haftası kapsamında Gösteri 8 Eylül'de Harlem'deki Apollo Tiyatrosu'nda gerçekleşecek.