Tim Walker'ın kişisel sergisi V&A'da!
MODA

Tim Walker'ın kişisel sergisi V&A'da!

Moda fotoğrafçısı Tim Walker'ın beklenen sergisi 21 Eylül'de V&A'da açılıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Eylül 2019

Dünyanın en büyük sanat ve tasarım müzesi Victoria & Albert Museum'da yeni bir moda sergisi açılıyor. Modaya yön veren ünlü fotoğrafçı Tim Walker'ın kişisel sergisi Londra'nın en ünlü müzelerinden biri olan Victoria & Albert Museum'da 21 Eylül'de yerini alacak.

Tim Walker'ın 150 parça eserinin bulunduğu ve 8 Mart 2020'ye kadar sürecek sergide büyülü bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 49 yaşındaki fotoğrafçının 25 yıllık kariyerini kapsayan örneklerin yanı sıra V&A koleksiyonundan ilham alan 10 yeni marka fotoğraf projesi de sergi kapsamında sunulacak.

Cate Blanchett, David Hockney, Daniel Day-Lewis ve Solange Knowles gibi ünlü isimlerle gerçekleştirdiği ikonik çalışmaları ile birlikte Tim Walker'ın ilham perileri olan Tilda Swinton, Kate Moss, Grayson Perry ve Kristen McMenamy adına bir duvar da bulunacak.

Aynı zamanda 2018 Pirelli takviminini fotoğrafçısı olan Tim Walker, gösterişli setler ve romantik motiflerle İngiliz edebiyatının Alice Harikalar Diyarında adlı, en bilinen klasik hikayelerinden birini yeniden ele almıştı.