Rihanna'nın gelinliğini kim tasarlayacak?
MODA

Rihanna'nın gelinliğini kim tasarlayacak?

Yetenekleri ile milyonları kendine hayran bırakan Rihanna, 31 yaşında pek çok farklı endüstriyi fethetti ancak düğün ve gelinlik henüz onlardan biri değil...

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Ekim 2019

Müzisyenliğiyle kendini dünyaya kanıtlayan ardından lüks moda markasını çıkaran Rihanna'nın gelecek girişimi neden gelinler ile ilgili olmasın? Hem de kendisi adım adım evliliğe giden bir ilişki yaşıyorken...

Geçtiğimiz gün 504 sayfalık, 1050 fotoğraf içeren görsel otobiyografisi The Rihanna Book'u yayınlayan Rihanna, gelinliği için ünlü bir tasarımcıyla işbirliği yapmak istediğini açıkladı. Dünyaca ünlü yıldız, kısa süre önce verdiği bir röportajda John Galliano ile birlikte o 'büyük gün' için çalışmak istediğini duyurdu.

Maison Margiela'nın sanat yönetmeni olan John Galliano, 2018 Met Gala'da Rihanna'nın ikonik görünümlerinden birine imza atmıştı. 1997-2011 yılları arasında yaratıcı yönetmen olarak Dior'un başında yer alan Galliano, 1995-1996 yıllarında ise Givenchy ekibine liderlik etti.

Rihanna'nın gelinlik planlarına rağmen henüz bir 'nişan' söz konusu değil. 31 yaşında şarkıcı 2 yıldır 'aşık' olduğunu söylediği Suudi işadamı Hassan Jameel ile birlikte.