Valentino tasarımcısı Pierpaolo Piccioli'nin ilk film iş birliği
MODA

Valentino tasarımcısı Pierpaolo Piccioli'nin ilk film iş birliği

Luca Guadagnino’nun, Valentino moda evinin yaratıcı direktörü Pierpaolo Piccioli ile iş birliği sonucu hayata geçen The Staggering Girl adlı kısa film, moda evini odak noktasına alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ocak 2020

Moda devi Valentino'yu merkezine alan The Staggering Girl kısa filmi için yönetmen Luca Guadagnino ile markanın yaratıcı yönetmeni Pierpaolo Piccioli iş birliği yaptı.

Valentino tasarımcısı Pierpaolo Piccioli'nin ilk film iş birliği olan The Staggering Girl'ün yönetmen koltuğunda Luca Guadagnino oturuyor. Valentino markasını merkezine alan, Julianne Moore'lu 35 dakikalık kısa filmde Kyle MacLachlan, Marthe Keller, Kiki Layne, Mia Goth ve Alba Rohrwacher gibi isimler de yer alıyor.

The Staggering Girl adlı kısa filmde Yaşlanan annesini yanına almak için yıllar sonra New York'tan Roma'ya geri dönen, Julianne Moore'un hayat verdiği Francesca isimli yazarın hikayesi anlatılıyor. Francesca'nın farklı yaşlardaki hallerini Marthe Keller ve Mia Goth canlandırıyor.

Sinema ve moda sektörünü aynı çatı altında buluşturan kısa filmde yönetmen Luca Guadagnino, Valentino moda evinin yaratıcı direktörü Pierpaolo Piccioli ile birlikte moda dünyasına ışık tutuyor.