Alexander McQueen güllerin içinden
MODA

Alexander McQueen güllerin içinden

Çarpıcı renkler, çeşit çeşit çiçek yaprağı, güneşli günlerin yüksek ruhu… Alexander McQueen İlkbahar/Yaz 2020 Pre Collection ilhamını doğadan alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Şubat 2020

Çimen Uzsoy G.

Sarah Burton, geçen Sezon daldığı çiçek bahçesinde gezinmeye devam ediyor. ilhamını doğanın canlı renklerinden ve kırılgan güzelliğinden alan alexander McQueen ilkbahar/Yaz 2020 Pre Collection'ın enerjisi oldukça yüksek. Yok olmuş ya da yok olmaya yüz tutmuş çiçek türlerini Burton, kırmızı ve pembenin ağırlıkta olduğu tasarımlarında ölümsüzleştirmiş ve dünyanın zenginliğini vurgulamış.

Çiçek baskılarıyla içinde bulundukları ortamın aurasını anında değiştiren açık yakalı, katlı, volanlı elbiseler, formunu çiçek yapraklarından alan biker ceket ve etekler, asimetrik drapeli denim ve volanlı beyaz koton poplin bluzlar doğanın kendisi kadar göz alıcı. koleksiyonun her parçasında karşımıza çıkan çiçek desenleri ve formları seralardaki gerçek bitkiler fotoğraflanarak veya resimleri elde çizilerek gerçeğe yakın şekilde oluşturulmuş.

Bu son derece feminen detayların keskin çizgilerle oluşturduğu kontrast modaevinin imza stilini ortaya koyuyor. aynı şekilde, parlak renkler de siyah, beyaz, amber, fildişi, haki ve asker yeşili gibi zıt tonlarla dengelenmiş. koleksiyonu Beymen mağazalarında inceleyip satın alabilirsiniz.