Jean nasıl giyilmeli teorisi
MODA

Jean nasıl giyilmeli teorisi

Denimi temel parça statüsünden lüksün zirvesine çıkaran ilkbahar podyumlarından stil dersi alıyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Nisan 2020

Casual stili uygulamak, üstüne jean geçirip dışarı çıkmak kadar kolay. Peki, ya onu sofistike hale getirmek? İşte, o noktada incelikli stil seçimleri devreye giriyor. Bu sezon, tasarımcılar çok sayıda yıkama ve kesim seçeneğinin yanı sıra keskin hatlı ceketler ve iyi dikimli gömlekler içeren siluetler sunarak jean ile çabasız şıklığa yeni bir standart getirdiler.


Stella McCartney - Bottega Veneta

Stella McCartney'nin 90'lar ilhamlı yorumunda, taşlanmış önden dikişli jean ile sivri yakalı ve klapalı mavi gömlek bir araya geldi. Celine'de Hedi Slimane 70'leri yüksek belli geniş paça jean, yakasız yelek ve beyaz bilek boyu botlarla günümüze taşıdı.

Daniel Lee'nin Bottega Veneta koleksiyonunda indigo denim ve kare burun topuklular, zarif 'denim üstü denim' stiline temel oluşturdular.


Givenchy - Saint Laurent

Givenchy'de Clare Waight Keller, eskitilmiş düz paça jean ile oversize blazer ve topuklu terlikleri kombinleyerek zıt kutuplar birbirini çeker tabirinin gerçek olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Ve Saint Laurent'da Anthony Vaccarello, paçaları dikişsiz Bermuda şortu şık bir ceket ve bantlı rugan topuklularla mükemmel parti parçasına çevirdi. Favorilerinizi seçin, podyumlardan ilham alarak stilinize uyarlayın ve sofistike casual stilin keyfini çıkarın.