Nicky Zimmermann'ın zamansız stili
MODA

Nicky Zimmermann'ın zamansız stili

Avustralya kökenli Zimmermann’ın tasarımcısı Nicky Zimmermann romantik yaz görünümlerini kucaklıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Haziran 2020

Yaz stilimi özetlemek için seçebileceğim üç kelime; eklektik, eğlenceli ve rengarenk. Çabasız, sade bir görünüm favorim ama gerçek şu ki, bu hissi verebilmek için çok uğraşmak gerekiyor.

Kişisel stil ikonlarımdan biri Talitha Getty. İmza tasarımları olan Fas kaftanları ve katmanlı mücevherleriyle gösterişli bir eklektizme sahip. Her şeyin modern ve cool görünmesini sağlıyor. Brooke Shields'ın The Blue Lagoon'daki haline de bayılıyorum. Dantel ve volanla bir araya gelen fırfırlı koton vual elbiseler... Harikalar!


Zimmermann

Hızlı değişen stil kurallarına göre yaşamıyorum. Bana göre moda; eğlenmekle, rahat ve kendinden emin hissetmekle ilgili. Söylemek istediğim; giydiğiniz kıyafetin içinde rahat hissetmiyorsanız, muhtemelen öyle de görünmüyorsunuzdur.

Karışık çiçekli maksi elbise ve espadriller yaz için favorilerimden. Fötr şapka ise görünümü tamamlamak için birebir. Güneşten korunurken bir yandan da harika görünmek büyük kazanç. Plaj stili için şal desenli Juliette mayo tasarımım, benim ilk tercihim. Tropikal sıcaklık ve canlılığı yansıtıyor. Yeni mağazamın lokasyonu için St. Barts'ı seçeceğim açıktı.


St. Barts

Muhteşem turkuaz denizi, lezzetli lokal mutfağı, alışveriş kaçamakları, aile ve dostlarla paylaşılan eğlenceli zamanlarla, en güzel anılarım hep orada geçiyor. Plajda güzellik anlayışım olabildiğince doğallıktan yana. Bu da bol bol güneş koruyucu krem, Dr. Bar bara Sturm Nemlendirici Mist ve La Mer gibi iyi bir dudak balm'ı demek. Yüzüme, fondöten kullanmadan biraz ışıltı ve renk katabilmek için Westman Atelier'in stick allıklarını kullanıyorum.

Müzik zevklerim; David Bowie, Fleetwood Mac ve klasik 70'ler Avustralya pub müziği... Yaşımı belli ediyorum, değil mi? Tatile çıktığımda modumu yükseltecek kitaplar okumayı seviyorum. Şu an Kate Atkinson'ın Big Sky ve Jeanine Cummins'in American Dirt'ünü okuyorum.