Balmain'den Seine Nehri üzerinde özel defile
MODA

Balmain'den Seine Nehri üzerinde özel defile

Balmain, Pazar gecesi Paris'teki Seine Nehri üzerinde herkese açık özel bir defile ve kutlama gerçekleştirecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Temmuz 2020

Balmain, Seine Nehri boyunca moda ve müzik yüklü bir tekne gönderecek. Paris'te couture ve erkek giyimine yönelik ilk dijital moda haftalarının arifesinde Olivier Rousteing ve Balmain, canlı, yüzden bir moda ve müzik gösterisi ile içeri giriyor.

2011 yılında Balmain'in başına gelmesinden bu yana Olivier Rousteing, moda şovlarının her birinde cesurluk ve yaratıcılıkla kendisiyle rekabet etti. Ve şimdi Fransız mode evinin bir sonraki koleksiyonunu Seine Nehri'nde bir mavna üzerinde sergilemeye hazırlanıyor.

Sanatsal yönetmen, basit bir video veya bir gözetleme kitabından ziyade, bu belirsizlik döneminin sonunu işaretlemek ve hayata dönüşü kutlamak için koleksiyonunu su üzerinde sunmayı seçti. "Sanırım her birimiz, bu ilkbaharı, garip yeni korkular ve zorunlu tecrit ile işaretlenmiş karanlık bir bahar olarak sonsuza kadar hatırlayacağız. Ayrılmak zorunda kaldık, aniden birlikte olmaya bağlı olduğumuzu fark ettik."

Balmain'in 75. yıldönümü

Bu etkinlik aynı zamanda kreasyonları arasında Fransız moda evinin 75. yıldönümünü de işaretleyeceğinden Olivier Rousteing, başlangıçta Pierre Balmain tarafından hayal edilen arşiv silüetlerini sunacak. Gösteri Beyoncé'nin sanat yönetmeni Andrew Makadsi'nin yanı sıra koreograf Jean-Charles Jousni ile yakın işbirliği içinde tasarlandı ve Yseult tarafından canlı bir müzik performansı da nehir kenarınakilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Etkinlik, normal bir moda şovundan çok daha halka açık olacak ve insanlar nehir kıyısından tadını çıkarabilecek. Rousteing, bazı yerel basının davet edileceğini ancak herhangi bir kalabalıklaşmayı önlemek için sayıların küçük tutulacağını söyledi. Tekne de sosyal mesafe de uygulanacak.