''The SuperModels'' Belgesel Dizisi Geliyor
MODA

''The SuperModels'' Belgesel Dizisi Geliyor

Yeni belgesel dizisi The Supermodels, hala ikonik olan 90'ların moda sahnesini ekrana taşıyacak olan belgesel bir ilk. Apple TV + 'a gelecek olan dizi, hepsi de efsanevi kariyerlerini yeniden anlatan Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista ve Ch

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ekim 2020

Barba Kopple'ın yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Süper Modeller, genetik olarak yetenekli dört kadının New York'ta birleştiği 80'li yıllara dayanıyor. Hikayelerini şöhrete kavuşturur, isimleri de onları şekillendiren tasarımcılar kadar öne çıkar.

AppleTV'den bir açıklamada, "Moda endüstrisi kendini yeniden tanımlamaya devam ederken, bu gücün nihai hikayesi ve dört kadının bunu sahiplenmek için nasıl bir araya geldiğini anlatacak" şeklinde ifade etti. "Bugün, dört süper model aktivizm, hayırseverlik ve ticari beceriler aracılığıyla kültürün odak noktaları olmaya devam ediyor."

Campbell haber hakkında şunları söyledi: "Kız kardeşlerim Christy, Linda, Cindy ve ben hikayemizi dünyayla paylaşmaktan son derece heyecanlıyız ve Brian Grazer ve Ron Howard'dan daha iyi ortaklar olamazdı ki bu bir hayalin gerçeğe dönüşmesi , bizim hikayemize saygı duyacaklarını ve onurlandıracaklarını bildiğimiz kadar yanımızda da oldular. "

"Belgeselde göreceklerinizin dünyanın dört bir yanındaki gençleri cesaretlendireceğini, motive edeceğini ve ilham vereceğini umuyoruz. Yönetmen Barbara Kopple ile önümüzdeki bu büyük macerayı dört gözle bekliyoruz. "

''The Superodels'' henüz bir yayın tarihine sahip değil.