İkonik Pelerin Michael Kors ile Geri Döndü
MODA

İkonik Pelerin Michael Kors ile Geri Döndü

Evde, dışarıda kendinizi bir battaniyeye sarmak isteyeceğiniz bir zaman dilimş olsaydı, bu 2020 yılı olurdu. Kulağa psikolojik olduğu kadar fiziksel olarak da rahatlatıcı gelen bu fikir, Michael Kors ile kelimenin tam anlamıyla bizi sarıp sarmalamak için

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Kasım 2020

"Bu sezon, rahat olan şeyleri almak ve onlara kentsel bir ortamda işlev kazanmasını sağlayan cazibeli bir dokunuşu vermekle gerçekleşti" dedi. "Bir sürü pelerin, battaniye paltolar ve pançolar tasarladık. Hepimizin bunaldığı bir zamanda, en güvenilir hissi bize battaniyelerin vermesinden ilham alarak hem de." Kısa süre önce Kaia Gerber tarafından podyumda giyilen, süet binicilik botlarıyla eşleştirilmiş olan parça, Y2K öncesinde Naomi Campbell tarafından da ilk kez giyilen benzer bir stili yansıtıyor. Her ikisi de zengin nötr bir renge ve çarpıcı çizgilere sahip.

Kaia Gerber

Orijinal halini 1999 gösterisinin ardından, Joan Didion'un pelerine aşık olduğu ve onu bir Tina Barney portresinde giydiği söyleniyor. Onun stil anlayışı için her zaman büyük bir ilham kaynağı olan bir parçaydı. 2020 versiyonu da mağazalara çıktığından beri; Edebiyat ikonu Didion'da olduğu gibi 19 yaşındaki Gerber'in de aynı şekilde görünen bir parçayla, ki bu tesadüfi değil, bir stil ânı var. "Uzun ömürlülüğe her zaman inandım. Bir tasarımcı olarak tasarımlarınız zamanın testine dayanabilirse, bu hayran olunacak bir şeydir. Ve bu üç stil ikonunda da pelerini görmek, Naomi Campbell, Joan Didion ve 20 yıllar sonra Kaia Gerber , parçanın zamansızlığını kanıtlıyor. " diyor Kors.

Joan Didion, Tina Barney tarafından çekilen fotoğrafında, 1999 yılında Michael Kors peleriniyle

Bu yüzden, ister kaşmir bralette ile eşleştirin, ister parka gitmek için hazırlanırken bir mom jean ve binici botlarla stilinize ekleyin, pelerin, zarif ama rahat bir stilin anahtarı olabilir.

Kors, "Çok yönlülük fikri her zamankinden daha önemli çünkü hayatın bize ne getirdiğini bilmiyoruz" diyor. "Bence insanlar, özellikle karanlık bir anda, sizi daha iyi hissettiren bir şeyle sarmalandığında, morallerinin gerçekten de yükseltebileceğini fark ediyor. Ama aynı zamanda bunun pratik de olması gerekiyor."