Rihanna Oversize Nina Ricci Mont ve Fenty Arkası Açık Ayakkabılarla
MODA

Rihanna Oversize Nina Ricci Mont ve Fenty Arkası Açık Ayakkabılarla

Rihanna karantina modasında sesini yine yükseltti. Moda ve güzellik kraliçesi, Giorgio Baldi Santa Monica'dan çıkarken, bej bir kapüşonlu ve Nina Ricci'nin oversize siyah-beyaz kareli ceketiyle uyum sağlayan jogger'larıyla fotoğraflandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Kasım 2020

Çoğumuz için 2020, rahat eşofman altı ve büzgülü pantolonlardan büyük kazaklara ve kaşmir hırkalara kadar gardıroplarımızı ele geçiren rahat parçalarla geçti. RiRi kesinlikle notunu almış olmalı ki stil ikonu olmaya devam ediyor. Podyuma çıkan bir modeliyle birlikte, takımına Chanel'in Camellia baskılı çantası ve kendi markası Fenty'nin Don't Be Square Slingback ayakkabıları ile stilini doldurdu. Görünümünü de parmaklarındaki yüzük ve zincir kolyelerle tamamladı.

Bir hafta önce, Giorgio Baldi'den (oldukça çok görüldüğü yerlerden biri) ayrılırken, Rihanna büyük krem renkli bir ceket, yırtık kot pantolon ve Nike x Off-White'ın Air Jordan spor ayakkabılarını giymişti. Her iki durumda da, Rihanna örgülü saç stilini Fenty serisinden şeftali tonları ve hafif bronz makyajla eşleştirdi. Rihanna, Eylül kapağında Harper's Bazaar'a "Fenty markasını her zaman makyajdan daha fazlası olarak görmüştüm ve en başından beri cilt bakımı yapmak istediğimi biliyordum" dedi. Sadece önemli olan bunu doğru yapmakla ilgiliydi. Bir süre formüllerle yaşamalı ve farklı şekillerde test etmelisiniz. Bu anlamda makyajdan çok farklı. Bu daha uzun zaman alan bir alan."