Valentino Sanal Evinin Kapılarını Açıyor
MODA

Valentino Sanal Evinin Kapılarını Açıyor

Valentino, müşterilerin koleksiyon alışverişi yapabilecekleri ve dijital etkinliklere girebilecekleri yeni bir sanal gerçeklik ortamı sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Aralık 2020

Valentino sanal alemin derinliklerine dalıyor. "Valentino Insights" adlı proje sizi tasarımcı Pierpaolo Piccioli'nin yaşam tarzını deneyimlemeye davet eden etkileşimli bir sanal gerçeklik ortamı vaat ediyor.

Lüks moda markası, hayranlarını yaratıcı yönetmen Pierpaolo Piccioli'nin İtalya'nın Nettuno kentindeki evinden esinlenen modernist bir Akdeniz villasının dijital bir 3D kopyasında dolaştırıyor. Sürükleyici bir deneyim olan Valentino Insights, rüya gibi bir 2020 Sonbahar Couture koleksiyonu da dahil olmak üzere pek çok performans içeriyor.

Video oyunu benzeri deneyim, Piccioli'nin büyüdüğü Roma'nın bir saat dışındaki sahil kasabasındaki ikametgahından esinlenilen geniş, açık planlı bir villada yer alıyor. Yüksek tavanlar ve geniş pencereler, mekana ihtişam duygusu verirken, dekor - '60'lar tarzı sandalyeler ve orta masalar - sıcak ve davetkar renklerle dekore edildi.

Villada ayrıca etkileşimli öğeler de var: ses kaydı olan kırmızı bir telefon, özel olarak hazırlanmış Spotify çalma listesine sahip bir plak çalar ve elbette bir tıklama ile satın alınabilen yeni Roman Stud Chain Bag dahil olmak üzere Valentino aksesuarları.

Valentino Insights, markanın ürünleri, aktiviteleri ve haberleri ile sürekli güncellenecek. Platform, köşkün kapılarını (sanal da olsa) açarak, marka ile müşterileri arasında bir akrabalık duygusu geliştiriyor.