Marni, Francesco Risso ile Sözleşmesini Yeniledi
MODA

Marni, Francesco Risso ile Sözleşmesini Yeniledi

İtalyan lüks markası Marni, kreatif direktörü Francesco Risso'nun sözleşmesini yeniledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Aralık 2020

Marni, yaratıcı yönetmen Francesco Risso ile sözleşmesini yeniledi. Dört yıl önce etikete katıldığından beri Risso, "marka için dakik bir vizyon" ifade etme ve "onu yeni bir çağa yansıtma" konusunda itibar gördü.

Şirket şimdi, Risso'nun lüks çanta üreticisinin yaratıcı dümeninde kalacağını doğruladı, "marka imajına küresel düzeyde öncülük edecek ve koleksiyonlardan iletişime kadar tüm yaratıcı alanlara nüfuz edecek" açıklamasında bulunuldu.

Francesco Risso ise "Geçtiğimiz yıllarda başardıklarımız, OTB grubu Renzo Rosso'nun güveni ve çevremdeki ekiplerin bağlılığı olmadan mümkün olamazdı. Yolculuk devam ederken, Marni'yi geleceğe daha da fazla yaratıcılık, dürüstlük ve bağlılıkla yönlendirmekten heyecan duyuyorum" dedi.

Marni'nin ana şirketi OTB'nin başkanı Renzo Rosso şunları söyledi: "Francesco, Kreatif Direktör rolünü tam anlamıyla benimserken Marni'nin DNA'sının her parçasını üstlendi. Eşsiz liderliği, stilden iç tasarıma, pazarlamaya ve tüm dijital dünyaya kadar işinin her yönünü kapsıyor ve vizyonunu ifade etmesine yardımcı olacak inanılmaz bir küresel yetenek."