Jimmy Choo'dan Moda Akademisi
MODA

Jimmy Choo'dan Moda Akademisi

Tasarımcı Jimmy Choo, Londra'da moda akademisi açıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2021

Lüks ayakkabı tasarımcısı Jimmy Choo, "moda yüksek öğrenimine yeni ve dönüştürücü bir bakış açısı" sunmak için Londra'da yeni bir moda akademisi açacağını duyurdu.

Londra'nın Mayfair bölgesinde bulunan JCA | Londra Moda Akademisi, çağdaş tasarımdaki en son öğretileri başarılı moda markalarını kurmak ve yönetmek için gereken girişimcilik becerileriyle birleştiren yeni nesil moda tasarımı yetenek kursları sunacak.

Eylül ayında kapılarını açacak olan JCA'nın öğrencileri bir mentorluk yaklaşımı ile yükselen profesyonel tasarımcılar olarak yetiştirilecek.

Profesör Jimmy Choo yaptığı açıklamada; "Londra küresel bir moda merkezi ve dünyanın en heyecan verici ve çığır açan tasarımcılarının çoğunu ortaya çıkardı. Nadiren de olsa bu tasarımcılar, küresel sahnede başarılı bir şekilde marka yaratmak, başlatmak ve inşa etmek için gereken bilgi, beceri ve kaynakların bir araya getirilmiş yüksek öğrenimden ayrılıyorlar. Akademi, bu boşlukları doldurmaya ve uluslararası odaklı ve son derece girişimci tasarım yeteneklerini gerçekten beslemeye yardımcı olacak." dedi.

Londra Moda Akademisi, moda yüksek öğreniminde "devrim yapmak" için Eylül ayında açılacak. Choo, yeni moda akademisinin yüksek öğrenimde "devrim yaratmayı" hedeflediğini de sözlerine ekledi. Choo ve öğrenciler, şu anki öğretim ve öğrenim müdürü Susan Dillon ile işbirliği içinde ayakkabı tasarımcısının küratörlüğünü yaptığı bir müfredatı üstlenecek. Müfredat, Choo'nun kendi lüks markasını inşa etme deneyimlerine ve "moda tasarımcılarının günümüzün aşırı rekabetçi çok kanallı küresel ortamında giderek daha fazla ihtiyaç duyduğu çok yönlü beceri setlerine" dayanacak.