Yarım kg. Tavuk But (haşlanıp küp doğranmış)
3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
2 Adet Domates (küp doğranmış)
2 Adet Sivri Biber (jülyen doğranmış)
2 adet kırmızı biber (jülyen doğranmış)
1 Adet Soğan
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı Tuz
Kavurma sacı içerisine zeytinyağını koyun. Üzerine tavuk etini koyun. Etin suyu buhar olana kadar kavurun. Sacın ortasını açın ve soğanı ilave edin. Diriliği gidinceye kadar kavurun.İncecik jülyen doğradığınız yeşil ve kırmızı biberleri de ekleyin. Domatesleri de ilave edip karıştırmaya devam edin. Üzerine karabiber, pul biber ve tuz ilave edin harmanlayın. Afiyet olsun.
3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
2 Adet Domates (küp doğranmış)
2 Adet Sivri Biber (jülyen doğranmış)
2 adet kırmızı biber (jülyen doğranmış)
1 Adet Soğan
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı Tuz
Kavurma sacı içerisine zeytinyağını koyun. Üzerine tavuk etini koyun. Etin suyu buhar olana kadar kavurun. Sacın ortasını açın ve soğanı ilave edin. Diriliği gidinceye kadar kavurun.İncecik jülyen doğradığınız yeşil ve kırmızı biberleri de ekleyin. Domatesleri de ilave edip karıştırmaya devam edin. Üzerine karabiber, pul biber ve tuz ilave edin harmanlayın. Afiyet olsun.