Günün iftar menüsü - 6
MODA HABER

Günün iftar menüsü - 6

Güne özel iftar menüsü

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Temmuz 2013

►Şehriye çorbası

►Sebzeli Börek

►Çilekli Fevziye Dondurması

ÇİLEKLİ FEVZİYE DONDURMASI
Malzemeler:
3 paket krem şanti
Yarım litre süt
1 paket sade bisküvi
2 su bardağı doğranmış çilek
2 kutu labne peyniri
1 çay bardağı pudra şekeri

Yapılışı:

Bisküvileri rondodan geçirin. Bir kalıbı folyo ile kaplayın. Krem şanti ve sütü çırpın. Labne peynirini ve pudra şekerini de ilave edip çırpmaya devam edin. Bisküvileri ve çilekleri ekleyin. Karıştırıp kalıba dökün.Folyo ile kapatın.Buzlukta 1 gece bekletin. Servise sunmadan önce 1-2 saat buzdolabının normal kısmında bekletin. Dilimleyerek servis yapın.