2013'ü meleklere sorduk!
MODA HABER

2013'ü meleklere sorduk!

Yazarımız Sevinç Çakmaz, Beki İkala Erikli'ye 2013 yılının neler getireceğini sordu: "Melekler, 2013 için 'bereket yılı' diyor!"

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Aralık 2012

Çok şükür ki 21 Aralık için yazılan, çizilen tüm senaryolardan kurtulduk ki ben bu satırları yazabiliyorum…

Kazanan Tek olana inanmak oldu yine.

Geçen hafta ilk bölümünü paylaştığımız Sevgili Beki İkala Erikli ile söyleşimizin "2013 yılı için melekler sağlık, huzur, bereket ve aşk için neler diyor" sorumuzun cevapları ile devam ediyoruz.

Melekler, 2013 için ne diyor?

B.İ.E.: Bereket yılı…

Ne yapmamızı öneriyorsunuz ?

B.İ.E.: Bereket çalışması için geçmişteki blokajların kaldırılması ve para ile ilgili kodlamaların kaldırılması, farkına varılması gerekiyor.

Peki tüm bunları nasıl yapacağız? Kodlama hayatımızda nasıl oluyor?

B.İ.E.: Kodlama bizlere öğretilen yanlış bilgilerle oluşuyor ve ileride hayatımızda engeller oluşturuyor. "Para kirlidir elleme" ya da "Kimseden para isteme ve alma, ayıp" gibi öğretiler ile kodlanıyoruz ve hayatımızda bereket ile, para ile ilgili sorunlar yaşıyoruz. Yapmamız gereken çok kolay; "para bana gelir, geldi bile… Benim elimi tuttuğum para ve altın olur" gibi inanarak ve meleklerden bereket için yardım isteyerek.

Meleklerden 2013 için nasıl bir mesaj istediniz?

B.İ.E.: Başmelek Lady Faith'ten 2013 icin bizlere bir mesaj vermesini istedim:

"Sevgili arkadaşlarım, dostlarım;

Artık sizin yılınız geldi. Sizin kendiniz olma, kendi yaşamınızı yaratma, kendi rüyalarınızı gerçekleştirme yılınız geldi. Arıik sizin, bilincinizde gerceği bilmenizin zamanı geldi. Sevgiyi, Bir'liği, inancı, inancınızın gücünü ve her şeye kadir olduğunuzu artık anlamanızın zamanı geldi" diye başladı sözlerine Lady Faith.

"Artık farkına varın. Artık anlayın. Yalnız ve tek başınıza olmadığınızı anlayın. O Bir'in içinde birlikte akan, Bir'liğin gücüne kadir sevginin yolunda ilerlemeyi seçmiş varlıklar olduğunuzu artık fark edin. Evet sizler bu seçimi yaptınız. Yoksa bu satırlar size ulaşmazdı. Artık seçiminizin bilincinde olun ve kendiniz icin muhteşem bir yıl yaratın.

Üstat olma yolunda 2013 yılı sizlere müthiş fırsatlar sunuyor.

Bilinciniz bu satırlarda anlattığımız her şeyi zaten biliyor olacak. Gücünüz her dileğinizi, her hayalinizi yaratmaya yeterli. Ve sizler sevginin, isigin ve Bir'ligin dunyasini yaratmak icin artik bir araya geliyorsunuz. Birbirinize gulumseyerek, kendinizi ve yolunuzdaki herkesi oldugu gibi kabul edip onlarin kendi yukselis yoluna saygi duyarak ilerleyin. Hepiniz bir diğeriniz icin birer sevgi basamağısınız. Sadece sevgi vardır ve tek gerçek; sevgidir. Sevgi ile konuşun, sevgi ile yaratın ve şefkat; ilşkilerinizde, yaşamınızın her anında sizin yolunuz olsun. Mutlu, huzurlu, Bir'liği bilerek, geleceğe, yarına güven ve heyecan duyarak yaşayın. Akın. Bizimle, meleklerinizle, sizinle Bir olan Allah'la akın. Yolunuz her daim ışık, her daim sevgi olsun" dedi.

Sevgili dost ve okurlarım, Sevgili Beki ile bir araya gelmek ve 2 bölüm halinde okuduklarınızı sizin için yazmak benim için sevgi dolu bir deneyim oldu. 2013 sevginin başarının ve sizin yılınız olsun... Oldu bile!