Zincirler nasıl kırılıyor?
MODA HABER

Zincirler nasıl kırılıyor?

Hayat şartlarımız, bulunduğumuz konum, ilişkilerimiz çoğu zaman kendimizi zincirlenmiş hissetmemize yol açar. Özgür olamamak yada çakılı kalmak hali de kişiyi aşağıya çeken bir duygu halidir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Kasım 2015

Peki, ne yapmalı da bu zincirleri kırmalı ? Nasıl kırılıyor da kanatlanıp uçuyor insan. Bu konuda Türkiye'de bir ilki, gencecik yaşına inanılmaz çok eğitim ve sertifika sığdırmış olan Anıl Can gerçekleştiriyor. Yıllardır İngiltere'de uygulanan bu terapiyi, kendi uygulaması ile adlandırarak "ZİNCİRLERİNİ KIR TERAPİSİ" olarak uyguluyor.

Tam bir travma tedavisi!
Üç saat süren terapi ile kişinin hayatındaki travmaları çözülüyor.

Peki, bu nasıl oluyor ?
İçinde NLP, hipnoterapi, inovatif terapi, psiko terapi ve koçluk da barındıran "Zincirlerini Kır Terapisi" ile ruhun yüklerinden kurtulması ve psikolojik, ruhsal alanda arınması hedeflenip çalışma bu yöntemle yapılıyor.

Terapi sonrası neler oluyor?
Kişi özgüven kazanıyor, hayattan daha çok zevk alıyor, kısır döngülerini yok etmeye başlıyor. Örneğin; Obez bir kişi diyet yapmalıyım kaygısı ile yaşadığı için kilo veremiyor ki yeme alışkanlığı da bir travma.

Elbette en önemli olan ise; ÇÖZMEK İSTİYORUM isteğini benimsemesi ya da kişinin DEĞİŞİMİ istemesi gerekiyor.

Bu arada ilginç olan bir noktanın da çok önemi var, çevre faktörü. Bilinçaltı kirli kişi ya çevresini temizleyecek ya da aldırış etmemeyi öğrenerek kendine koruma kalkanı oluşturacak.

Terapi ile panik atak, endişe, kaygı, uyku bozuklukları, anksiyete, öğrenilmiş çaresizlik gibi bana tam bir ruh tedavisi gibi geldi tüm bu travmalar çözümlenip şifalanılıyor.

Kim ki bu ANIL CAN?

Pırıl pırıl gözleri ile bakan, insanın hemen içinin ısındığı soyadı gibi can ve tüm bu aşağıdaki eğitimleri almış, Türkiye'de ruhumuzun zincirlerini kırmamıza yardım eden kişi. Kişisel gelişim Uzmanı Anıl Can, benim favorim artık.

Eğitimleri;
National Counsil of Psychotherapist'de Psikoloji ve Psikoterapi diploma programı,
American Board Of NLP 'de Advanced Master Nlp sertifika programı,
ANLP Association of NLP'de Advanced Master Trainer Nlp sertifika programı,
Association For Coaching'de Master Certified Coach , Bussiness Coaching, Sale's Coaching, Family Coaching , Performance Coaching, Student Coaching, Relationship Coaching Sertifika programı,ve Accredited Award in coach training ünvanını almış.
American Board of Hypnotherapy 'de Hipnoz ve Hipnoterapi Sertifika programını bitirmiş.

Yazımın ikinci bölümünde hayatımızda yeni pencereler açmak üzere, "ÇAPALAMA" hakkında örnekler ve nedirini paylaşacağım.

Bir sonraki yazıda arınmaya devam diyerek;

Sevgiyle kalın.