Harper’s Bazaar kapak kızı: Cindy Crawford
MODA HABER

Harper’s Bazaar kapak kızı: Cindy Crawford

Dünyada süpermodel kavramını o başlattı diyebiliriz. 80’lerde yüksek belli Levi’s 501’iyle Pepsi reklamlarında oynarken dolgun hatları, gür saçları ve alamet-i farikası beniyle kesinlikle nefes kesiciydi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Temmuz 2019

Benim gençliğime denk gelen Cindy'nin parlama yıllarında jean'i onun gibi taşıyabilmek için az aerobik salonu arşınlamadım… Yıllar sonra, o güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeden ellili yaşlarını yaşayan süpermodel, yakın arkadaşı Stewart Shining için Harper's Bazaar Türkiye'nin kapak kızı olmayı kabul etti. Selin Bursalıoğlu'nun Pre-Fall 2019'un en iyi parçalarıyla styling yaptığı Cindy, Beverly Hills'te gerçekleşen çekimle karşınızda.

Altı ay boyunca yaz koleksiyonlarının altını üstüne getirdik, görmekten tam bıktığımız sırada, sonbahar/kış koleksiyonları da henüz mağazalarda yerini almamışken imdadımıza Pre-Fall koleksiyonları yetişti. Moda ve alışveriş sayfalarımız bu yepyeni tasarımları beğeninize sunuyor.


Stewart Shining, Cindy Crawford ve Selin Bursalıoğlu Beverly Hills'de kapak çekiminde.

Temmuz ayında Paris başta olmak üzere, Avrupa'nın moda ve sanat başkentlerinden olan Roma'ya da uzanan şovlarla Sonbahar/ Kış 2019/2020 Haute Couture tasarımları gösterişli kelimesinin kifayetsiz kaldığı şaşaa, ihtişam ve zarafet içinde sergilendi. Özellikle Paris Haute Couture Haftası'nda editörleri özel uçağıyla Roma'ya uçuran, şov mekanı olarak Colosseum'a bakan ve Roma'nın ilk temelinin atıldığı yer olduğuna inanılan Palatine Hill'i seçen Fendi'nin couture defilesi tüm defileleri gölgede bıraktı. Lagerfeld'in son eskizlerinden yola çıkarak Silvia Fendi'nin yarattığı koleksiyon ayakta alkışlandı. Koleksiyon ve Silvia Venturini Fendi röportajı yine sayfalarımızda.

Yazın en sıcak günlerini yaşarken, güney sahillerinin en gözde otellerini sizin için derledik. Konforu, konumu ve servisiyle ayrışan bu oteller beğenimizden geçti!


FAVORİ
Öneri: Pre-Fall 2019 sezonunun açılışını egzotik ve parlak dokularla yapın.