Mert Aslan’dan Ekim Önerileri
MODA HABER

Mert Aslan’dan Ekim Önerileri

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2020

Benim için Sonbahar '20 sezonunu heyecan verici kılan koleksiyonların başında Cate Holstein'in 2016 yılında bizlerle buluşturduğu Khaite geliyor. Khaite'nin isyankar ve kesinlikle seksi koleksiyonunda blazerler, kaşmir trikolar ve jean'ler; leopar ve zebra desenleri ile siyah ve tabanın kışkırtıcı işbirliği sezonun hızlı bir özeti niteliğinde.

BottegaVeneta'nın kaşmir body'si gardıropların vazgeçilmezi olmaya aday.

Ulla Johnson deri şort ve Gabriela Hearst deri çizmelerle kesinlikle kusursuz duracaktır.

Fendi'nin ikonik Baguette modeli leopar deseniyle kalbimin daha hızlı atmasının tek suçlusu değil tabii ki. Lauren Rubinski altın zincir kolye de en az onun kadar suçlu.

Fendi koleksiyonunda enfes bir kemerle bele oturtulan sarı palto-elbise sezonun renk şampiyonunu belirliyor. İster canlı bir safran, ister ateşli bir ayçiçeği sarısı olsun mutlaka sarı bir parça edinmeli.Victoria Beckham kaşmir balıkçıyı Miu Miu leopar desenli kadife etekle giymeli.

Gabriela Hearst safran sarısı süet çizme ile tüm gözler üzerinizde olacak.

Christian Dior 30 Montaigne çantanın tarçın rengi ve Chanel zincir bileklik bu görünümün tamamlayıcıları olmaya gönüllü.

90'ların sofistike ve rafine stilinin zirve noktası Carolyn Bessette Kennedy'nin zamansız stil kavramını hak eden bir stil ikonu olduğu muhakkak.

Saint Laurent yün ve kaşmir blazer ceketin maskülenliğini, Gabriela Hearst safran sarısı triko ve Chloé taba deri pantolon ile yumuşatın.

Altında Chanel kestane kahvesi slingback ayakkabılarıyla NewYork sokaklarında Carolyn Bessette Kennedy'yi hayal edebiliyorum.

Sezonun en güzel çantası LouisVuitton All Set ile Cartier pembe altın ve pırlanta Pasha de Cartier saat için ekstra güzel sözler sarf etmeme gerek yok; tek kelimeyle mükemmeller.

Her kadının gardırobunun olmazsa olmazı Küçük Siyah Elbise'nin en güzel örnekleri,Audrey Hepburn'ün 1961 tarihli kült filmi Breakfast atTiffany's'de Hubert de Givenchy'nin maharetli ellerinden çıkıp, halen ilham vermeye devam ediyor.

Sezonun en iyi Küçük Siyah Elbise'si,Victoria Beckham'ın. Chanel'in alışveriş çantası ve BottegaVeneta'nın gold tokalı siyah kemeri elbisenin ağırbaşlı ihtişamını vurgularken, Jimmy Choo Mahesa leopar desenli çizmelerin gizli seksiliğiyle ters köşe yapıyoruz.

İhtişam dozunu artırmak için ise Gilan'ın altın Çintemani küpeleri yeter de artar bile.