Malzemeler
►3 armut
►1 kase süzme yoğurt
►1 çay kaşığı bal
►1 yemek kaşığı pudra şekeri
►1 kahve fincanı dövülmüş fındık
►1 tatlı kaşığı şam fıstığı
►1 tutam tarçın
►1 çay bardağı su
Hazırlanışı

►3 armut
►1 kase süzme yoğurt
►1 çay kaşığı bal
►1 yemek kaşığı pudra şekeri
►1 kahve fincanı dövülmüş fındık
►1 tatlı kaşığı şam fıstığı
►1 tutam tarçın
►1 çay bardağı su
Hazırlanışı

Armudu soyup, ikiye kesin. Çekirdekli kısımlarını çıkarın. İnce ince dilimleyin. Bir tavaya alın. Tarçını ve pudra şekerini serpin.Armutlar yumuşayıncaya kadar pişirin.Tavada kalan armut suyunu atmayın. Yoğurdu bir kapta balla karıştırın.Armut dilimlerini tavadan alıp bir kaseye yerleştirin.Üzerine yoğurt sosu dökün. Armut suyundan üzerine ekleyin. Dövülmüş fındık ve fıstığı serpip servis yapın.




