Bosphorus by SORTIE!
ÜNLÜ STİLİ

Bosphorus by SORTIE!

Yeni yüzü ve yeni konseptiyle bu yaz çok iddialı

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2010

Abdullah Burnaz'ın dekorasyonu, Emre Ergani'nin işletmeciliği, Suat Ateşdağlı'nın müzikleri ve kışın en trendy mekanlarıyla sezonu açan Sortie, bu yaz çok iddialı. Bosphorus by Sortie adıyla hizmet veren mekan pazar günleri ise beach partilerini Boğaz'a taşıyacak.

Sortie bu yaz Bosphorus By SORTIE olarak açıldı. Nedeni ise İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti nedeniyle yoğun rezervasyon alması... İstanbul denilince ilk akla gelen Boğaz... Sortie de Boğaz'da olunca yeni bir konsept ortaya çıktı. Sloganı "Boğaza imza atıyoruz!"...Altıncı yılına giren Sortie'nin sahipleri Erol ve Varol Kaynar kardeşlerbu yıl işletmeyi sektörün tecrübeli isimlerinden Emre Ergani'ye verdi. Biber, Blackk gibi markalarının yanında Sortie'nin orta barını da işletecek olan Emre Ergani, 10 yıl aradan sonra yaz sezonunu İstanbul'da geçirecek, Ergani bilindiği gibison 10 yıldır Türkbükü'ndeydi. Müzik konusunda da Sortie'de bu yaz büyük bomba var; müzik koordinatörlüğü ünlü DJ Suat Ateşdağlı ve ekibine ait. Suat Ateşdağlı, Sortie'ye özel birçok yeni remix hazırladı. Yemek müziği de Ateşdağlı ile birlikte ayrı bir keyif olacak.

Konsept partiler
Sortie bu yıl her gün parti havasında geçecek. Public, Biber ve Blackk gibi yemek sonrası kulübe dönen işletmelerle birlikte Sortie'de bu yaz da karnaval coşkusu yaşanacak. 30 Mayıs'tan itibaren Sunday@Public partileri başlıyor. Akşam üzeri başlayacak bu partilerde kıyafetler free olacak. Uzun yıllardır Türkbükü'nde Emre Ergani'nin yaptığı beach partiler bu yıl Public ve Emre Ergani ortaklığında her pazar akşam üzeri sürprizlerle yapılacak.

Kışın en trendy mekanları Sortie'de
Kış sezonunun en trendy mekanları yazın Sortie'de müdavimleri ile buluşuyor. Biber; Nişantaşı'nın geçtiğimiz kış en popüler barı bu yaz Sortie'de eskinin en popüler akşam üzeribarını yeniden canlandıracak. Black Resto Lounge; Blackk eğlencesiyle olduğu kadar Sortie'de yemeğiyle öne çıkacak. Dünya mutfağının en leziz örnekleri Blackk'te servis edilecek. Beyoğlu'nun geçtiğimiz kış en popüler mekanlarında biri olan Public de yaz boyunca Sortie'de. İtalyan şefin danışmanlığında çok özel bir mönü hazırlayan Public, akşam üzeri barıyla gündemde olmaya devam edecek. Sortie Orta Bar; Avrupa'nın en büyük ve havalı barı Sortie'nin tam ortasında yer alıyor. Deniz mahsulleri restoranı Fishmekan; burada çok özel fiyata (75 TL) mönü servis verecek. Cafe De Paris; yılların değişmeyenl ezzetiyle Boğaz'a inerken, yine son yıllarda yıldızı parlayan Rodizio da Brezilya steak'lerini servis edecek. Sortie'de kebap yemek isteyenler ise Venge'de ağırlanacak.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda cuma - cumartesi giriş ücreti 50TL. Buna bir içki dahil. Ayrıca bu yaz boyunca satılan her biletin 1 TL'si Tohum Vakfı'na bağışlanacak .

Sinan Özedincik