Ciğer pate
MODA HABER

Ciğer pate

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2011

Malzemeler:

►250 Tavuk Ciğeri
►1 adet yumurta
►Yarım kutu krema
►1 yemek kaşığı kanyak
►1 yemek kaşığı tereyağı
►1 çay kaşığı muskat
►1 tatlı kaşığı kekik
►2-3 yemek kaşığı kırmızı şarap
►Tuz

Hazırlanışı:

Karabiber Hazırlanışı: Tereyağı hariç, tüm malzemeyi mikserde çekin. Cam bir fırın kabına yayın. Üzerine küp doğradığınız tereyağı ekleyin. Fırınınızı önceden 175 dereceye ayarlayın. Kabı sıcak su dolu bir kabın içerisine koyun. 45 dakika pişirin. Fırından çıkınca,soğutun.Yeniden iyice karıştırıp,dolapta dinlendirin. Ekmeklerin üzerine sürerek, şarap eşliğinde servise sunun.