Michael Kors'un 40. Yıl Şovu Broadway'e Saygı Duruşu
DEFİLE

Michael Kors'un 40. Yıl Şovu Broadway'e Saygı Duruşu

Michael Kors, 40. yıl koleksiyon şovu için Broadway'deki ışıkları yeniden açtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Nisan 2021

Michael Kors, 40. yıl dönümü şovunda Broadway'e saygı duruşunda bulundu.

Kors, pandeminin şehir ve sanat üzerindeki tüyler ürpertici etkisiyle ilgili olarak "New York'un kalbi Tiyatrolar Bölgesi ve durduğunu görmek zordu, çünkü New York durmuyordu" dedi. Tasarımcı, en son şovu için Broadway topluluğunun mücadelesini onurlandırmak ve canlı performans için bir adım atmak istedi, şimdilik bunu kısa bir filmle yapıyor olsa bile.

Michael Kors, "40. yıl dönümü koleksiyonum için, giyinmenin ve bir gece geçirmek için dışarı çıkmanın mutluluğunu gerçekten düşünüyordum" diyor. "İster ofise gidiyor olun, ister mahallede gündelik bir akşam yemeği yiyor olun ya da aslında tekrar bir partiye gitmeye hazır olun, bu koleksiyonun tamamı her anı özel bir olay haline getirmek ve kendinden emin, göz alıcı ve iyimser hissetmekle ilgili. Michael Kors'un en başından beri temelini oluşturan bir zamansızlık ve büyük şehir iyimserliği duygusu var: zenginlik ve basitlik arasında bir yin-yang dengesi; aynı zamanda lüks."

Broadway 12 Mart 2020'de kapatıldı; virüs nedeniyle en az dört yapım kalıcı olarak kapandı ve diğerleri 87.000 işi etkileyerek ertelendi.

Koleksiyon, Michael Kors internet dresinden erişilebilen çok yönlü, dijital bir deneyimle piyasaya sürüldü. Akış, tasarımcı Michael Kors'un New York'un Times Meydanı'nda canlı yayında çekilmiş bir selamlamasıyla başladı. Bunu, aktör, yönetmen, yapımcı Erich Bergen tarafından yaratılan kısa film izledi.

Kors, Sonbahar 2021 koleksiyonunu şovlarında yürüyen çok kuşaklı süper modeller Bella Hadid, Naomi Campbell, Shalom Harlow, Helena Christensen, Liya Kebede, Karen Elson, Paloma Elsesser, Precious Lee ve Alek Wek ile sahneledi.

40. Yıl Şovu için Brodway sokaklarında yürüyen modellere ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Rufus Wainwright "City Lights", "New York State of Mind" ve "There's No Business Like Show Business" şarkılarıyla eşlik etti.

Uzun süredir birlikte çalıştığı Alexandre de Betak'ın yönettiği ve yapımcılığını Bureau Future'ın yaptığı podyum filmi, New York'un en sevilen endüstrilerinden ve pandeminin en çok etkilenen endüstrilerinden biri olan Broadway'in eşsiz ihtişamına ve enerjisine ışık tuttu.

Podyum gösterisi videosu, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carolyn Murphy, Ashley Graham, Shalom Harlow, Bella Hadid, Alek Wek ve daha pek çok modelde görülen Sonbahar / Kış 2021 Michael Kors Koleksiyonu'nun tamamını sergiliyor.

Michael Kors, tiyatro endüstrisini desteklemek için performans sanatları ve eğlence profesyonelleri için yaşamları boyunca bir güvenlik ağı sağlayan ulusal kuruluş The Actors Fund'a bağışta bulundu. Kors, ayrıca Fon'a kişisel bir bağış da yaptı.