Gümüş Rüzgar: Saint Laurent Kış 2021
DEFİLE

Gümüş Rüzgar: Saint Laurent Kış 2021

Anthony Vaccarello, Saint Laurent'in Kıl 2021 koleksiyonuna renk katıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Nisan 2021

Salgın tüm dünyayı etkisi altına almış ve sosyal mesafe kısıtlamaları hala devam ederken, mevsimselk koleksiyon vitrini büyük ölçüde dijitalde olmaya devam ediyor.

Saint Laurent, 2020'de moda haftası takviminden cesurca ayrılmasının ardından, Erkekler İlkbahar / Yaz 2021'i baş döndürücü zirvelerle açıkladı. Modeller, ışıltılı Eyfel Kulesi'ni tamamlamadan önce binanın tepelerinden ve eğimli çatılardan zıpladı. Aylar sonra kadın giyim pisti, çok uzaktaki ıssız kum tepelerinde sergilenen koleksiyonla aynı derecede muhteşemdi.

Vaccarello, koleksiyonunu önizlemek için yaptığı bir çağrı üzerine, "Bu koleksiyonu düşünürken aklımda bir film yönetmeni gibi burası vardı. Doğanın ne kadar güçlü olduğunu gösteren bir yer; Onun yanında gerçekten hiçbir şey değiliz, ne kadar geçiciyiz." diyor.

Doğanın usta olduğu bir çorak arazi. Şelaleler, volkanlar, buzullar, en dayanıklı canlılar için hayatta kalmanın ayrıcağılı, misafirperver olmayan dağların taşları. Yeni bir dünyanın doğuşuna yer açmak için sıfır noktası. Bir çölün kum tepelerinde İlkbahar-Yaz 2021'i sunduktan sonra, kreatif direktör Anthony Vaccarello, Saint Laurent'in kadın giyim Kış 2021 koleksiyonunu uzak kuzeyin el değmemiş manzaraları arasında sunuyor.

Gösteriyi aydınlatan bulutlu bir manzara ile koleksiyon, canlı tonlarda daha keskin silüetlere sahip çeşitli metal parçaları bir araya getirerek, özlü bir şekilde Fransız stillerini glam rock unsurlarıyla dolduruyor.

Koleksiyonun arkasındaki düşünce süreci hakkında konuşan Vaccarello, "Ciddi konular sizi diğer şeyleri daha az ciddiye almaya itiyor, sınırda kalırken dengeyi bulmak sofistike bir yetenek." dedi.