Fevziye’nin tarçın paneli levreği
MODA HABER

Fevziye’nin tarçın paneli levreği

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Mayıs 2012

Malzemeler;

►4 adet levrek fileto

►4 dilim tost ekmeği

►1 adet rendelenmiş limon kabuğu

►2 çay kaşığı toz tarçın

►Zeytinyağı

►Tuz

Hazırlanışı;

Rendelenmiş limon kabuğu ve tost ekmeğini mikserde çekip içerisine 2 çay kaşığı toz tarçın ilave edin. Levrek filetolarını hazırladığınız bu karışıma iyice bulayın. Daha sonra levrek filetolarını yağlanmış fırın tepsisine dizin ve üzerine zeytinyağı ve tuz gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında levrek filetolarını 15 dakika pişirin. Levrek filetolarını fırından çıkardıktan sonra servis tabağına yerleştirin ve üzerine limon kabuğu rendesi serperek servis edin.