Lady Gaga, Yeni Valentino Parfüm Kampanyasında Yeni Bir Yüzle Çıkıyor
GÜZELLİK

Lady Gaga, Yeni Valentino Parfüm Kampanyasında Yeni Bir Yüzle Çıkıyor

Lady Gaga, 2012 yılında kendi adını taşıyan Fame ile parfüm ve koku dünyasına hiç de yabancı değil. Şimdi, Valentino'nun Voce Viva parfümü için hazırladığı yeni kampanyasında Oscar ödüllü aktris ve müzisyen başrolde ve hayranlar çoktan ilk şişeleri aldı b

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Eylül 2020

Los Angeles'ta karantina sırasında çekilen film, Maison Valentino sanat yönetmeni Pierpaolo Piccioli, LA merkezli yönetmen Harmony Korin ve Lady Gaga'nın ortak çalışmasının bir sonucu. Piccioli kampanyayı "bir eşitlik kutlaması" olarak adlandırıyor.


Film, Los Angeles yakınlarındaki bir ormanda özel bir Valentino elbisesi giymiş Gaga ile başlıyor. "Kendimi güçlü ve canlı hissettim, bu elbiseyle şarkı söylerken ormanda sesimin yankılandığını duydum. Bana ve herkesin sahip olmasını dilediğim sihri, özgürlüğü ve büyüyü nasıl deneyimlediğimi hatırlattı, "diyor basın açıklamasında.

Gaga, son albümü Chromatica'dan "A Sine From Above" ın sadeleştirilmiş bir versiyonunu söylüyor ve ardından bir koro ve çeşitli yüzler de ona eşlik ediyor. Cesur makyaj görünümü ve Haus Beauty markası ile tanınmasına rağmen, Gaga videoda azıcık bir makyaj, dolgulu kaşlar ve açık pembe ruj dışında tüm doğal cildiyle kırmızı Valentino elbisesi içinde orman perisi gibi.

Filmin "Benim Sesim Gücümdür" mesajı, markaya göre "insanları değerlerini, çeşitliliğini ve inançlarını paylaşmak için seslerini kullanmaya" davet ediyor. "Sesim, ayakta durduğum şeydir, beni duymamı sağlayan şey, kişiliğimin ifadesidir. Ses yaşıyor. Kendi hayatı var. Doğanın gücüdür. Doğa güçlüdür. Gaga, sesinizi nasıl kullandığınız önemli, "diyor.

Fotoğraf kampanyasının COVID-19 nedeniyle değişmesi gerekiyordu. Efsanevi fotoğrafçılar Inez & Vinoodh Voce Viva reklamı için Lady Gaga'nın önceki bir çekimden görüntülerini yeniden ele aldı.

Voce Viva kokusunun hikayesi ise moda evinden yeni bir sıcak çiçek kokusu. Notlar arasında İtalyan bergamotu, portakal çiçeği mutlak, vanilya, kristal yosun akoru bulunur. Şişenin kapağında markanın ikonik sap detayı var.