Chanel'den Lipscanner Uygulaması Çıkardı
GÜZELLİK

Chanel'den Lipscanner Uygulaması Çıkardı

Şimdiye kadar belirli bir ruj tonunun peşindeyseniz ancak hiçbir zaman mükemmel uyumu bulamıyorsanız, korkmayın. Chanel'in yeni Lipscanner uygulaması nihayet çıktı. Patentli yapay zeka ve AR teknolojileriyle desteklenen markanın Lipscanner uygulaması, seç

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Şubat 2021

"Lipscanner, Chanel'in tüm dudak ürünlerini gerçek zamanlı olarak müşterilerine taşımak için makyaj deneyimini yapay zeka ile birleştiriyor. Chanel Fragrances and Beauty'de Bağlantılı Deneyim Laboratuvarı Direktörü Cédric Begon bir basın bülteninde, ''Anında renk eşleştirmesi yapan Chanel rujunu önermede son derece hızlı olan yoğun algoritmanın çalışmasının sonucudur "dedi. "Daha sonra, ürünü kendi kendinize denemeye ve sizin için doğru tonları keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz. Kendinizi daha güçlü, kendinden emin veya güzel hissetmek istiyorsanız, Lipscanner herhangi bir ruju gerçek zamanlı olarak denemenize yardımcı olabilir. Yüz yüze ruj sürmeye en yakın şey bu. "

Uygulamayı tam potansiyeliyle kullanmak için, çevrimiçi olarak veya daha önce çektiğiniz herhangi bir fotoğrafı istediğiniz şekilde taramanız yeterli. Daha sonra, Lipscanner rengi analiz edecek ve onu Chanel'in rujlarıya eşleştirecektir. Chanel Makyaj Oluşturma Stüdyosu ve Chanel CX Lab ekibi ile ortaklaşa güzellik uzmanları, en yakın rengi bulmak için herhangi bir fiziksel veya dijital görüntünün dudak gölgesini ve dokusunu tam olarak belirleyebilen ve çıkarabilen bir algoritma programlamak için mühendislerle birlikte çalıştı. Üstelik AR teknolojisi sayesinde dudaklarınızdaki rengi sanal olarak deneyebilirsiniz.