SkinCeuticals’den Yepyeni Bir Ürün Silymarin CF
GÜZELLİK

SkinCeuticals’den Yepyeni Bir Ürün Silymarin CF

Antioksidan araştırma ve yeniliklerinde önde gelen markalardan SkinCeuticals, serum ailesine %15 saf C Vitamini içeren yeni formülü Silymarin CF’yi dahil etti. SkinCeuticals, yağlı ve akneye eğilim gösterebilen cilt tipleri için C Vitamini Antioksidan içe

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mart 2021

Cilt sağlığı ve güzelliğine önem verenlerin tercih ettiği markalardan SkinCeuticals, yeni formülü Silymarin CF ile hem ciltteki fazla yağlanmayı önlüyor hem de cildin genç bir görünüm kazanmasına destek olup kırışıklık görünümlerini gözle görülür bir şekilde azaltıyor. Duke Üniversitesi Dermatoloji Profesörü Dr. Pinnell tarafından kurulan SkinCeuticals, antioksidan serum ailesine yepyeni bir ürünü dahil etti. %15 saf C Vitamini içeren antioksidan serum, 7 yıl süren titiz çalışmalar sonucunda klinik olarak da onaylandı.

Yağlı, akneye eğilim gösterebilen ve ince çizgi& kırışıklık endişesi mevcut ciltteki etkinliğini göstermek için üzerinde çok sayıda bağımsız klinik çalışma yürütülen Silymarin CF, %0.5 Silymarin, %15 saf C Vitamin, %0.5 Ferulik Asit, %0.5 Salisilik Asit içeriyor. Araştırmalar sonucunda; %16 yağlanmada azalma1, 76% 'ya kadar yağ oksidasyonunda azalma2, %38 cilt dokusunda gelişme3, %25 cilt berraklığında gelişme 3 ve %24 ince çizgilerin görünümünde azalma görüldü.

Araştırmalar sebum gibi cilt yağlarının oksidasyonunun cilde zarar verebildiğini ve kusurların oluşması için uygun bir ortam yarattığını gösteriyor.UV ve kirlilik gibi günlük çevresel etkenler, bu durumu daha da ileri götürebilecek serbest radikaller üretebiliyor. SkinCeuticals Global Genel Müdürü Leslie Harris, yeni formül için "Silymarin CF ile cilt kusurlarının oluşumunun oksidatif teorisini gün ışığına çıkarıyor ve sebum oksidasyonunun cilt kusurlarına yol açabileceği fikrini ortaya koyuyoruz. Yıllar süren istikrarlı araştırmalarımız sayesinde, yağlı ve akneye eğilim gösterebilen cilde sahip olanlar için, cilt bakım rutinlerine C vitamini ekleyebilecekleri, sinerjik bir C vitamini antioksidan formülü geliştirmeyi başardık.

Devedikeni özü ile zenginleştirilmiş ve yağ oksidasyonunu önlemeye yardımcı silymarin, güçlü bir antioksidan." dedi.