Pandemi Sonrası Kesinlikle Denemeniz Gereken 5 Saç Modeli
GÜZELLİK

Pandemi Sonrası Kesinlikle Denemeniz Gereken 5 Saç Modeli

Pandemi ardından denemeniz gereken zamansız, zahmetsiz ve özgür saç modelleri.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mart 2021

Saç Kurutma Makinesi Dalgaları

Bu, basit bir işlemle gelen yeni bir teknik: ikiden fazla ürün kullanmadan herkesin içindeki en iyi saçı ortaya çıkarmak için en kolay yol. Stres yok ve stil için harcanan saatler yok. Zahmetsizce şık ve hazır. Yeni sezonun en popüler stillerinin arkasında birleştirici bir tema varsa, bu da bakım ya da daha doğrusu bakım eksikliğidir. Görünüşe göre karantina sırasında sabahları kazanılan fazladan zamandan hepimiz keyif aldık, uzun günlük stil seanslarından kurtulduğumuz için de mutluyuz. Sade görünümü benimsemenin bir yolu da saç kurutma makinesiyle yapacağınız dalgalı bir stil olabilir.

Bardot Kahkülleri

2020'deki birden fazla karantinadan sonra, kahkülleri olan birçok kadın, kendi başlarına kesmeye cesaret edemedikleri için, biraz uzayan kahkülleri için kuaförlere geri dönüyordu. Kuaförde uzakta geçirdikleri zaman, kahküllerini biraz daha uzun tercih ettiklerini ve yüzlerinin her iki yanını çerçevelediklerini anlamalarını sağladı. Ve bu stil aslında güzel de duruyordu.

Kahküllerinizi uzatın. Bakımsız değil, artık uzun kahküller zahmetsizce havalı.

Daha Çok Örgü

Artık dışarı çıkmaya başlayıp hayatın tadını tekrar çıkardığımız anlarda daha farklı görünmek isteyeceğiz. Örgüler saç stilinde; kesmeden, boyamadan, uzatmadan yapılabilecek en kolay ve fark yaratan modeldir. Ara örgüler en basit saç stiline bile hareket katacaktır.

Gölgeli

Önümüzdeki yıl için kilit bir teknik olan 'gölgelendirme', tıpkı iyi bir kontur veya allık gibi hatları öne çıkarır, yani özenle hazırlanmış bukleleri ve katları. Temelde daha açık sütlü çikolata tonlarıyla, bitter çikolata gölgeleri uygulamak, sadece saç stilinizi değil, teninizde gözler ve elmacık kemiklerini de güzelleştiren bir gölge yaratacak. Bir taşla iki kuş... Sadece saçınızı yıkadıktan sonra şekillendirici bir yağ ile buklelerinizi düzeltin.

Zamansız 70'ler

Nostaljik stiller bu yıl, özellikle de 70'lerin 'seksi' stilleri merkezde olacak. Yumuşak, kıvrımlı ve katlı saç kesimlerini güçlü perçemlerle kesinlikle görmeye devam edeceğiz. Hem doğal olarak şekillendirildiğinde harika görünen bu katlı kesim aynı zamanda renkle de harika bir şekilde çalışıyor.

Renk konusuna gelince? Seçenekleriniz oldukça çok. Zengin karamel tonları, salonların yeniden açıldığını görmeye başladığımızda da zahmetsizce her ten rengine ve saç tipine yakışan, çok özlediğimiz saçlara gerçekten taze bir hava veren dumanlı tonlarla da dikkatimizi çekecek.