Ariana Grande'nin R.E.M. Beauty Markası Hakkında Her Şey
GÜZELLİK

Ariana Grande'nin R.E.M. Beauty Markası Hakkında Her Şey

Ariana Grande'nin kozmetik markası R.E.M. Beauty 12 Kasım'da piyasaya çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Kasım 2021

Ariana Grande, makyaj markası REM Beauty'nin lansmanı ile güzelliğe adım atan en son ünlü oldu. Haftalarca projeyle uğraştıktan sonra, Grammy ödüllü şarkıcı 10 Eylül'de güzellik markasını bu sonbaharda piyasaya süreceğini doğruladı. Bugün markanın bu 12 Kasım'da lansmanını yapacağı açıklandı.

Grande'nin REM Beauty markası iki yıldır yapım aşamasında. Şarkıcı, makyaj markasını oluşturmak için Morphe ve Bad Habit gibi diğer markaların arkasındaki güzellik inkübatörü Forma Brands ile birlikte çalıştı.

Markadan yapılan bir basın açıklamasında, "REM Beauty, hem güzellik hem de ötesinde her rüyayı gerçeğe dönüştürmeniz için size ilham veriyor. Diğer dünyaya ait fikirleri gerçek dünyadaki yeniliklerle harmanlayarak, yaratıcılığın sizin için ne anlama geldiğini keşfetmeniz için sizi güçlendirmek için varız." diyor.

Bölüm 1 olarak adlandırılan markanın ilk lansmanı, göz, dudak ve yüz kategorilerinde 11 makyaj ürünü içeriyor. Markanın göz ürünleri, Grande'nin imza niteliğindeki cesur eyeliner görünümlerinden ilham aldı.

R.E.M. Beauty ürünleri arasında siyah eyeliner kalemi, siyah, beyaz ve kahverengi bir sürmeli eyeliner kalemi; siyah renkte hacim veren bir maskara; üç renkte gelen altı bölmeli bir göz farı paleti; iki farklı takma kirpik stili ve 10 mat tonda ve 11 metalik ve yanardöner tonda mevcut likit göz farı yer alıyor.

Dudak kategorisinde üç ürün var: dokuz renkli ve bir açık tonda gelen dolgun dudak parlatıcısı, altı tonda mat ruj ve dört tonda dudak kalemi. Yüz kategorisi sadece bir ürün içerir: 10 renkte bir aydınlatıcı topper.

Bu, Grande'nin kozmetik alanındaki ilk girişimi olmasına rağmen, 2015'ten beri Ari'nin lansmanı ile başarılı bir koku yelpazesi oluşturuyor. O zamandan beri portföyüne Sweet Like Candy ve Moonlight gibi başka kokular ekledi ve en son olarak "Thank U, Next" ve "God Is a Woman" gibi yeni hit şarkılarının adını taşıyan kokular yayınladı.

Grande, bu yıl güzellik markalarını piyasaya süren uzun bir ünlüler listesine katılıyor. REM Beauty, Ellen DeGeneres'in Kind Science adlı cilt bakım markası, Jennifer Aniston'ın LolaVie adlı saç bakım markası; ve Eilish adlı Billie Eilish'in kokusunun ardından geliyor.