Euphorıa İlhamlı Taşlı Makyaj Görünümleri
GÜZELLİK

Euphorıa İlhamlı Taşlı Makyaj Görünümleri

Konusuyla olduğu kadar ikonik görümleriyle de adından söz ettiren Euphoria taşlı göz makyajları için ilham kaynağı oluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Nisan 2022

Euphoria söz konusu olunca tutkunları için akan sular duruyor. Konusu ve işleniş biçimiyle çok sevilen dizi moda ve trendlerle güçlü bağlar kuruyor. Dizinin makyaj direktörü Doniella Davy, yarattığı eşsiz makyaj görünümleriyle adeta Z kuşapını analiz ederek onların güzellik algılarını şekillendiriyor. Davy'nin imza attığı sayısız makyaj görünümünden taşlı göz makyajları favorilerimiz arasında yer alıyor.

Özellikle yaz sezonuyla birlikte giderek artan festivaller ve konserler aykırı, cesur ve eğlenceli makyaj görünümleri için en doğru adres oluyor. Maddy karakteri ile özdeşleşen taşlı göz makyajı dizide karşımıza çıktığı andan itibaren sosyal medya üzerinde yüz binlerce farklı vesiyonu yapıldı. Euphoria makyaj görünümlerinden ilham alınarak hazırlanan videoalr ve İnstagram gönderileri makyaj trendlerini kasıp kavurdu.

İster daha çok yoğunlaştırın ister minimize edin. Stilinize adapte edebileceğiniz taşlı göz makyajları sezonun mutlaka denenmesi gereken trendlerinden biri. Yoğunluktan uzak bir makyaj görünümü hayal ediyorsanız keskin bir eyeliner uygulaması ve göz pınarlarınıza ya da kirpik diplerinize konumlandıracağınız bir kaç taş da sizi bu trende dahil edecek kadar güçlü gözükecek. Yok ben iddialı görünümler için buradayım diyenlerdeyseniz favori taşlı göz makyajı görünümleri sizlerle. İlham almak serbest.