Off-Whıte İlk Güzellik Koleksiyonu "Paperwork" İle Karşımızda
GÜZELLİK

Off-Whıte İlk Güzellik Koleksiyonu "Paperwork" İle Karşımızda

Çıkışını dört farklı parfümle yapan koleksiyon, Virgil Abloh'un aramızdan ayrılmadan önceki son çalışmaları arasında yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Nisan 2022

Virgil Abloh eşsiz vizyonunu "Paperwok" ile sunuyor. Off-White'nin güzellik sektörüne giriş yaptığı "başka bir tuval, insan ifadesi için başka bir yüzey" sloganıyla Abloh'un yaklaşımını özetliyor. Geçtiğimiz Eylül ayında aramızdan ayrılan usta tasarımcı yeni güzellik koleksiyonunu "İnsanlığın ve bireyselliğin kesiştiği yerde cinsiyetsiz, kapsayıcı bir sanat formu olarak güzelliğin yeni bir boyutu." olarak tanımlıyor.

Solution 1,2,3 ve 4 isimli dört farklı kokuyla çıkış yapan "Paperwork" koleksiyonu, yakın zamanda yüz ve vücut sticker'larından ojelere ve diğer makyaj malzemelerine çarpıcı ürünler sunarak yelpazesini genişletmeyi hedefliyor. Koleksiyon bireyselliği ve deneyimi vurgulayarak güzelliği yeniden tanımlamayı hedefliyor. Koleksiyonda yer alan parfüm şişesi kozmetik sektröründeki çoğu tasarımın aksine cinsiyetsiz bir şişe tasrımıyla karşımıza çıkıyor. Parfümün kırmızı vana başlığı kapağı ikonik şişe tasarımları arasına adını yazdırmaya hazır.