Charlize Theron'un 'Doctor Strange' Makyajı Baharı Selamlıyor
GÜZELLİK

Charlize Theron'un 'Doctor Strange' Makyajı Baharı Selamlıyor

Clea resmen çoklu evrene girdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mayıs 2022

Marvel Evrenine mümkün olan en trend şekilde girmeyi Charlize Theron'a bırakın. Doctor Strange in the Multiverse of Madness oyuncusu, çekimlerden dramatik makyajıyla çarpıcı bir selfie paylaştı.

Theron, karakterinin canlı, çok tonlu neon mor göz makyajına (sezonun en büyük trendlerinden biri) sahip görünümünün yakın çekimini "Clea ile tanışın" notuyla paylaştı.

Kırmızı halıda bile doğal görünüm ve yumuşak cazibeye yönelen Theron için büyük bir adım.

Renkli makyaj, makyaj sanatçısı Kate Lee tarafından yaratılmış gibi görünüyor, "Evet! Bu günü seninle sevdim! Clea'nın görünümünü seninle birlikte bulmak ne büyük bir ayrıcalık." diye yorum yapan Lee ayrıca kendi Instagram sayfasındaki görünümü, "Bekleme bitti" başlığıyla birlikte yeniden yayınladı.

Küçük bir spoiler olarak Theron, 6 Mayıs Cuma günü vizyona giren Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın kapanış jeneriği sırasında Clea olarak ilk kez sahneye çıkıyor.

Peki Theron'un oyuncu seçimi çoklu evrenin geleceği için ne anlama geliyor? Esquire , "En azından, elimizde Doctor Strange 3 var gibi görünüyor" diye yazdı . "Doctor Strange üçlemesinin son sahnesi, merkezinde bir aşk hikayesi olan başka bir çoklu evrene açılabilir."